2777
2789

من گفتم یه روز لباس رنگی بپوشم 

تو یه مسیر یه ربعی دو نفر چرت و پرت گفتن اکثرا هم جوری نگا میکردن انگار جرم کردم 😐 

داستان چیه ؟ 

فقطم من رنگی نپوشیده بودما خیلیا بودن سبز و صورتی و.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از رنگ نیست درست تربیت نشدن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

تو شهرستان اکثرا همینه

ولی اگ ت شهر بزرگی شاید لباسه خیلی بهت میومد و خوشگل شده بودی باهاش اون ادمای بیشعور هم تیکه رفتن بهت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من همیشه رنگی میپوشم. خیلی رو روحیم تأثیر داره

یعنی از مشکی و رنگای تیره متنفرممممم

منم یبار کت نارنجی و روسری سبز پوشیده بودم پسر عموم میگفت انگار شدی هویج. شوخی میکرد. جدی هم میگفت برام مهم نبود😂

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
چرا مگه چیشده

یکی بود از اینا بود که همش تو خیابون میچرخه چرت میگه 

سرش و از پنجره ماشین آورده بود بیرون دو بار هی میگفت ماشاالله ماشاالله دید من محلش نمیدم رفت 

یکی ام گفت بیا میگم رنگ شاد بپوشید

اونایی ک چرت پرت گفتن ادمای مزخرف و بیشعوری بودن

من همیشه رنگی میپوشم

کسی چیزی بگه اهمیت نمیدم

کلا دو تا دونه لباس مشکی دارم واسه بیرون اصلا نمیپوشم

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜