2777
2789
عنوان

گوشواره طلا قشنگ من📸

2154 بازدید | 126 پست

سلام.سلام    اول بگم اینو من روز تولد خودم برا خودم کادو خریدم چون خیلی اینمدل گوشواره دوست داشتم😍😍😍شاید سلیقه خیلیا نباشه ولی من دوستش دارم و فقط عروسیا اینو میپوشم    با پولای خودم که خیاطی کردم کم کم خریدم😍😘امیدوارم همتون بتونید پولاتون پس انداز کنید و بهترینارو برا خودتون هدیه بخرید  اینم بگم تو قرعه کشی شرکت کردم و ذره ذره پول دادم تا تونستم بخرمحس خوبم رو خواستم اینجا با بقیه شریک بشم😍🥰بهترینا قسمت قلب مهربونتون

قراره یه عالمه اتفاقای قشنگ زندگیم اینجا ثبت بشه ممنونتم خدای من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشکله عزیزم مبارکت باشه .... چند خریدی منم دلم خاست بخرم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

به به چه مدلی😍مبارکه چن گرفتی؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی