2777
2789

من از درست هفته سوم بارداری لکه بینی داشتم ،الانم که پنج هفته و پنج روز شده به شدت خونریزی دارم ،پریروز رفته بودم سونو‌ دکتر گفت ساک و کیسه زرده تشکیل شده و هنوز جنین نیست یه هفته دیگه سونو بده ،دکتر گفت نمیخوام پروژسترون تجویز کنم چون قلب تشکیل نشده میترسم بدم قلب تشکیل نشه و سقط برات مشکل بشه ،دیشبم به شدت خونریزی داشتم و لخته های بزرگ ازم دفع شد😔😔

عزیزم خب برو دکتر چرا سهل انگاری می‌کنی...خون ریزی خیلی خطرناکه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم داری سقط میکنی

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیزم خب برو دکتر چرا سهل انگاری می‌کنی...خون ریزی خیلی خطرناکه

پریروز پیش دکتر بودم گفت صبر کن اگه سقط شد بیا اگه نشد یه هفته دیگه بیا ،خوذش پروژسترون تجویز نکرد 

پریروز پیش دکتر بودم گفت صبر کن اگه سقط شد بیا اگه نشد یه هفته دیگه بیا ،خوذش پروژسترون تجویز نکرد&n ...

خب میگفتی من از کجا بدونم داره سقط میشه ...زود برو بگو اینجوری خون ریزی کردی و لخته دفع کردی ...لخته که ببینی احتمال زیاد ینی سقط شده

داره میگه دکتر رفتم

ببخشید بعدش گفت نفهمیدم ...

خب میگفتی من از کجا بدونم داره سقط میشه ...زود برو بگو اینجوری خون ریزی کردی و لخته دفع کردی ...لخته ...

چن روز پیشم لخته دفع کرده بودم اما به این شدت نبود دکتر سونو گفت جاش خوبه مواظب خودت باش 

پنج هفته و پنج روز 

تو پنج هفته اخه چه قلبی ۳ هفته دیگه برو دکترتم عوض کن استراحت مطلق بگو برات شیاف بنویسه تا خونریزیت بند بیاد

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

دکترا خنگ شدن بخدا من انقدر دکترم احنق بود عوضش کردم به جا دیکه برو 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️