من باردارم ... الان لکه بینی دارم و باید استراحت کنم خانواده شوهرم فهمیدن مادرشوهرم میخواد بیاد پیشم وایسه با اینکه سنش بالاست پدرشوهرمم تنهاست... بعد من میگم مامانم میاد خواهرشوهرم میگه نه مامانت سختشه بیاد ما میایم.... یه بار دیگه حالم بد بود مامانم اومده بور پیشم همین خواهر شوهرم اومد دید ب مامانم گفت شما اگه نمیتونی برو من خودم میام ازش مراقبت میکنم من با پرویی اینا چیکار کنم؟؟ شوهرمم تا بگی فلانی اینجوری گفت سریع میگه منظوری نداشته تو همه رو ب منظور میگیری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امان از دست شوهراااااا که ب خانواده ای خودشون میرسه بی منظور میکنن ولی تا ب خانواده ای خانوم براشون جبهه میگیرن
عزیزم بگو من با مامانم راحتم و تمام
ب همسرتون هم نگو وقتی براتون گارد میگیره
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
یکم سیاست داشته باش بگو مامانت سنش بالاست سخته براش و بابات میاد من راحت نیستم اکثرا باید دراز بکشم و ... دیدی گفت نه اشکالی نداره بیان و ... بیان خوب تو هم کاری نکن و بزار ازت مراقبت کنن تا خودشون خسته شن
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
شوهرم هیچ مشکلی نداره خودش میگه بگو مامانت بیاد... ولی اینا هر روز زنگ میزنن تا از همه کارات باخبر ب ...
کارات رو نگو هیچوقت این از من نصیحت ب شما
کمتر بهشون رنگ بزن
و اینکه هر سوالی پرسیدن سعی کن طفره بری
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید