2777
2789

همش میگم کاش از اول نمیدادم 

بمیرم براش تا شب زیاد اذیت نکرد موقعه خواب شبش گریه کرد یکم سرگرمش کردم روپام گذاشتم لالایی گذاشتم خوراکی دادم تا خوابید 

تازه بیدار شد بهونه شیر خوردن کرد براش خوراکی اوردم خورده الان گذاشتم رو پام تا بخوابه 

چقدر سخته.... 🥲

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

واقعا منم اسفند میخام بگیرم وای خدا 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

بغض کردم 🥺 هرکی در مورد بچه ش حرف میزنه من سریع بغض میکنم 😭 از بس که به این فندق وابسته شدم از همین الان

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم اسفند میخام بگیرم وای خدا 

امروز من بیشتر از دخترم بغض کردم 

خیلی حس بدیه 😢

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

خیلی سخته من بچم شیرخشک بود ولی به شددددددت به پستونک وابسته بود وقتی ازش گرفتم خیلی اذیت شدیم هردومون بدترین روزامون بود 

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
بغض کردم 🥺 هرکی در مورد بچه ش حرف میزنه من سریع بغض میکنم 😭 از بس که به این فندق وابسته شدم از همی ...

منم همینطور 

بچه ام به شدت وابسته شیرم بود جوری که میخورد سیر میشد میگفت حالا بوس کنم حالا ناز کنم حالا لباستو بکش پایین😭😭😭

من اجیم پسراش اذیت نمیکردن مثل نی نی شما بیدار میشدن گریه میکردن میخوابیدن دخترش رو چند روزه از شیر بریده انقد غصه میخوره الان۱۰روزه هنوز بیدار میشه غصه میخوره هیچیم نمیخوره خیلی از پسراش بیشتر میفهمید گناه دارن بچه ها

منم همینطور  بچه ام به شدت وابسته شیرم بود جوری که میخورد سیر میشد میگفت حالا بوس کنم حالا ناز ...

الهیییی

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
کار اشتباهی کردی خب عزیزم کم کم باید بگیری الان باید برای امشب بهش شیر پاکتی می‌دادی یکم گناه دارع

شیر پاکتی اصلا لب نمیزنه نه پستونک میخوره نه شیشه شیر 

بخاطر همین وابسته شدید  شیرم بود 

دو هفته ای میشد شیرشو کم کرده بودم دیگ باید میگرفتم چند روز دیگ میشه دو سالش

من اجیم پسراش اذیت نمیکردن مثل نی نی شما بیدار میشدن گریه میکردن میخوابیدن دخترش رو چند روزه از شیر ...

بمیرم😭 ای خدا