2777
2789

میگم تاپیکمو بترکون 

هر چقد تگش میکنم جوابمو نمیدهههههه

یعنی واقعا ادم اینقد کم شانس 

ک از اینم شانس نمیاره واقعا در این حد💔😔

تورو خدا تاپیک دومم رو گزارش بزنین ممنون🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه نی نی یار ۳ نیست تاپیکت رو حذف کنه

ما چیکار میکنیم ؟! میدیم‌ برای حدف ..... تو هم همون کار رو بکن

فردا ساعت ۱۰ و نیم

در ضمن هر زمانی که بخوای که نی‌نی یار ۳ نیست 😐🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونسری تگش کردم پاکید پس وظیفه کیه؟ 🙄😒

سرچ کن نی نی یار حذف تاپیک

توضیحات صفحه اول تاپیکشو بخون....

فردا ۱۰ و نیم‌صبح لینکتو بذار تا برات حذف کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مرسی قشنگم بیشتر تاپیکامو ک در مورد نامزدم زدم گزارش بزن قلبم ممنون

تا صفحه دوم‌رو زدم ولی یه نفر فایده نداره فکر کنم باید به ۱۰ تا برسه این تاپیک کخ الان ترکید مشخص بود چندتا گزارش خورده بود با من پوکید😁 لینک تاپیک هاتو بزار تو تاپیک حذف تا برات حذفس کنن البته اگه تشخیص بدن که مهمه یا نه 😒

🤍
تا صفحه دوم‌رو زدم ولی یه نفر فایده نداره فکر کنم باید به ۱۰ تا برسه این تاپیک کخ الان ترکید مشخص بو ...

میگم اگه بگم گزارش بزنن تعلیق میشم؟ 

اخه ساعت نی نی یار ۱٠ صبح من خوابم 

بعد ظهرم ساعت ۳ یادم میره🤣😂

میگم اگه بگم گزارش بزنن تعلیق میشم؟  اخه ساعت نی نی یار ۱٠ صبح من خوابم  بعد ظهرم ساعت ۳ ...

نه ولی خدا خیرشون بده هر تاپیکی رو حذف نمیکنن انگار باید مسئله جنایی باشه تا حذف بشه به تاپیک رو دوسه بار فرستادم خواهش میکنم پاک کنن نمیکنن آخه چرا منم یا یادم می‌ره یا خوابم یا کار دارم هرروز که نمیتونم بفرستم اینم بگم تاپیکی که هیچ نظری زیرش پست نشده رو خودت میتونی حذف کنی یا اینکه تاپیک هاتو قفل کن که کسی نتونه چیزی پست کنه که بتونی هر موقع خواستی خودت حذف کنی به غیر اونایی که میخوای حتما نظر بدن برات

🤍