2777
2789
عنوان

دندون درد در بارداری

78 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

هفته ۲۴ بارداری هستم.دندون عقلم درد میکنه فکر کنم پوسیده شده. از دکتر رفتن و عوارضی که میگن داره میترسم. بنظرتون برم یا تا زمان زایمان تحملش کنم؟ خونگی راهی نداره این سه ماه تموم بشه؟

سلام انشالا بسلامتی فارغ شی،کاش قبل حاملگی به وضعیت دندونات رسیدگی میکردی،و فعلا نرو دندون پزشکی چون هم براخودت هم بچه ضرر داره،پوست انار از عطاریا بگیر یکم اب بریز تو قابلمه مثلا یه لیوان یه برگ هم از پوست انار بنداز درسو بزار بجوشه ۵دقیقه بعد سرد کن تو دهنت بچرخون اون تاحدودی خوب میکنه من خودمم حاملگی خیلی کشیدم از دندون درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام انشالا بسلامتی فارغ شی،کاش قبل حاملگی به وضعیت دندونات رسیدگی میکردی،و فعلا نرو دندون پزشکی چون ...

ممنونم عزیزم

اتفاقا دور کاراش بودم بعد ماه رمضون برم 

یکی از عقل هارو کشیدم فقط این یکی مونده بود