2777
2789
عنوان

شوهرم کمکم میکنه مادرشوهر وخواهرشوهر میگن بیا بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست

از دیگران انتظار نداشته باشین میان خونتون کارکنن ،اگه کمک کردن به پای وظیفه نزارین چون در اصل لطفه

ولی کار خانواده شوهرتم خیلی بده که گفتن کمکش نده شوهرت باید جوابشونو بده حالا یا باعمل یاحرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خودش کمک میداد چون یکم کمرمم درد میکرد دیگه گف بزار من آبکش کنم

ولی تو نباید میذاشتی 

اینجا ک اشتباه کردی بعد قیافه رفتنت چی بود اخه 

اینجور نقطه ضعف دادی دستشون 

اگر ی خانواده ی ایراد گیر باشن 

هم بحثی شه میگن تو ک از دست ی برنج ابکش کردن برنیومدی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

از دیگران انتظار نداشته باشین میان خونتون کارکنن ،اگه کمک کردن به پای وظیفه نزارین چون در اصل لطفه ...

دیگه اینم رفت نشست 😂به من می‌گفت برو تو بشین من درست کنم کفرشون دراومد😁😁

اصلاً به حرفشون اهميت نميدادى بلند ميگفتى ديگه چه خبر؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

استارترو نکشید سیاست دیگه چی چیه کمک خانومش کرده دیگه

والا، آدم ميترسه بگه، كوه كه جابجا نكرده، لابد قابلمه بزرگ بوده رفته كمك زنش

هى سياست سياست

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خیلی خوبه که شوهرت هواتو داره ،اصلا هم نیازی نیست چون اونا خوششون نمیاد شوهرت کمکت کنه جلوشون نزاری کمک کنه ،اونا بفکر داداشمون هستن از اینکه میبینن با زنش اوکی و رمانتیک  هستن خوشحال بشن نه فشاری

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خیلی خوبه که شوهرت هواتو داره ،اصلا هم نیازی نیست چون اونا خوششون نمیاد شوهرت کمکت کنه جلوشون نزاری ...

کمبود دارن خواهر تو خونه شوهراشون لنگ رو لنگ میندازن کمک نميکنن میان اینجا چشمشون میخاد درآد

کمبود دارن خواهر تو خونه شوهراشون لنگ رو لنگ میندازن کمک نميکنن میان اینجا چشمشون میخاد درآد

بعد این چه منطقیه که میبینن طرف الان مهمون داره کارش زیاده نیاز به کمک دست داره و میگن بزار خودش کاراشو میکنه خب شاید خودش نتونه واقعا همه کار ها رو با هم بکنه یا مثلا کمرش درد کنه خسته بشه انرژیش کم بشه....انگار خوششون میاد طرف اذیت کنن 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
بچه منم بابایی کل کاراش با باباشه اینا حرص میخورن😂

😂😂خیلی خوبه ک مرد تو کارای بچه کمک کنخ

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲