2777
2789

من خیلی علاقه به میکاپ و گریم دارم و استعدادشم دارم بنظرتون برم دوره میکاپ سالن کمانه شرکت کنم خواهرمم دوره شنیونشو برداره( اون علاقه زیادی به شنیون داره) بازار کار داره؟ اصلن ارزششو داره هزینه کنیم البته بگما فعلا فعلا اصلا نمیتونیم ارایشگاه بزنیم 

استعداد و تلاش + علاقه و عشق ب کار = موفقیت 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتشو دارم خیلی زیااااد

پس برو ، منم ب تتو علاقه داشتم ، دارم انجامش میدم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

آرررره چرا که نه اگه واقعا میتونی 

اگه مشکل نداری چرا که نه

برو یه حرفه یاد بگیر پشیمون نمیشی اصلا قرار نیست حتما خودتون سالن بزنی 

وقتی یاد گرفتی تموم شد میتونی توی همون سالن به کار گرفته بشی 

یا بری با چند تا سالن قرار داد ببندی

همسایه ما اصلا خودش هیچی بلد نیست یه رایشگاه کوچولو باز کرده هر کی در هر زمینه ای که حرفه بلده میاد یه چیزی هم به اون میدن

منم دوست دارم یه حرفه یاد بگیرم ولی توانشو ندارم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

چقد هزینه کردی؟ الان مشغول به کاری؟ کجا بهت کار دادن؟ درآمدش خوبه؟

من لوازمم با بهترین کیفیت شد ۲۱ میلیون ، هزینه آموزش هم ۱۲ ، الان هنرجوام ، هنوز دوره های اموزشیم تموم نشده 

آرررره چرا که نه اگه واقعا میتونی  اگه مشکل نداری چرا که نه برو یه حرفه یاد بگیر پشیمون نمیشی ...

اره واقعا راستش علاقه خییلی دارم جوری که هنوز کلاس نرفتم ولی همسایه ها و آشناهامون برای عروسی فامیلا میان آرایششون میکنم

من لوازمم با بهترین کیفیت شد ۲۱ میلیون ، هزینه آموزش هم ۱۲ ، الان هنرجوام ، هنوز دوره های اموزشیم تم ...

سالن کمانهدیکی از بهترینای شیرازه آموزشش 8تومنه وسایلاش 20 تومن هزینه آموزششو دارم ولی وسایل نه که اونم به امیدخدا تا اون موقع انشاالله که جور بشه

سالن کمانهدیکی از بهترینای شیرازه آموزشش 8تومنه وسایلاش 20 تومن هزینه آموزششو دارم ولی وسایل نه که ا ...

منم تو کرج بهترینو انتخاب کردم، موفق باشی عزیزم ♥️🥰

بعدش برم تو آرایشگاه یا سالن کار کنم؟ کار میدن بهم اگه ببینن کارم تمیزو خوبه؟

اره وقتی کارت خوب باشه چرا ندن

میتونی تا مدتی تو سالن کار کنی و بعدش آرایشگاه بزنی

ای خدای حسین ما رو تو سختی ها یاری کن:)🧡                کورد نیستم ولی عاشق کوردام ❤

آرررره چرا که نه اگه واقعا میتونی 

اگه مشکل نداری چرا که نه

برو یه حرفه یاد بگیر پشیمون نمیشی اصلا قرار نیست حتما خودتون سالن بزنی 

وقتی یاد گرفتی تموم شد میتونی توی همون سالن به کار گرفته بشی 

یا بری با چند تا سالن قرار داد ببندی

همسایه ما اصلا خودش هیچی بلد نیست یه رایشگاه کوچولو باز کرده هر کی در هر زمینه ای که حرفه بلده میاد یه چیزی هم به اون میدن

منم دوست دارم یه حرفه یاد بگیرم ولی توانشو ندارم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!