2777
2789

عفونت دارم دکتر بهم پماد داده برای داخل واژن 

امشب اتفاقی پسرم جعبه اش رو پیدا کرده و اون اپلیکاتورش رو اورده میگه مامان این چیه؟ گفتم برای مامان ها هست بزار سرجاش 

گفت ولی من میدونم چجور کار میکنه باید این پماد رو بکنی توش این دسته رو فشار بدی بزنی رو زانوت که درد میکنه یا هرجات که درد میکنه بزار الان نشونت میدم 

میخواست امتحان کنه بزاره رو انگشت پاش که امشب یکم زخم شده   

بعد خدا شاهده پارسال برای بار اول که دکتر برام تجویز کرد هرچی نگاش کردم بلد نشدم اخر با سرچ متوجهش شدم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز سوزن انسولین رو زدم تو پام خیلی درد گرفت دخترم سه سالشه رفت برام آب اورد

ای جانم خدا حفظش کنه 

دختر عشقه و دلسوز پدر مادر 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ههههه خداحفظش کنه منم همیشه یادم میره ترمز دستی بکشم همیشه پسرم یادم میندازه و همیشه اصرار داره از ر ...

الهی 

ماشالا بهش معلومه انشالا در اینده راننده ماهری میشه 

بچه نیستن گودزیلان

بخدا که همینه که گفتی

داشتیم میرفتیم مسافرت ۱ماهه، میخواستم درو قفل کنم که بریم،لحظه آخری پسرم ۴سالشه گفت مامان شارژرتو برداشتی؟😉 اصلااااا اصلااا یادم نبود شارژر

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
داشتیم میرفتیم مسافرت ۱ماهه، میخواستم درو قفل کنم که بریم،لحظه آخری پسرم ۴سالشه گفت مامان شارژرتو بر ...

افرین بهش 

اره اونا از ما بیشتر حواسشون جمعه 

خداحفظش کنه