2777
2789

دیروز یهویی رفتن مشهد خیلی دلم گرفته منم جایی ندارم برم همش خونه مادرشوهر کلفتی میکنم  خونه مامانمم نمیتونم برم مادرشوهرم تنها میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا اجر کمکاتو بده ولی دلت میاد اینجوری میگی کلفتی

انشالله امام رضا خودتم بزودی بطلبه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خونه خودت برو 

کاش یکی بود یه روز خونه خودم دعوتم میکرد میرفت باخیال راحت وبا ارامش مینشستم🥹🥹🥹خواهرم بدبختیم اونجاس که بامادرسوهرم یه جاهستیم فقط سبا میریم خونه خودمون که اونم الان شوهرو پدرشوهرم نیستن باهمیم

تبریک میگم

حالا با سایت آشنا میشی عزیزم

برای همین عنوان ساده ای نوشتی، می بینی درخواست دوستی کاربر مرد میاد

حس بد ناامنی از اینکه احساست رو نوشتی و بعضیا چقدر بیمار و مریضن و البته حقیر و بدبخت

بهت دست میده ....

این تجربه چند شب پیش من بود .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تبریک میگم حالا با سایت آشنا میشی عزیزم برای همین عنوان ساده ای نوشتی، می بینی درخواست دوستی کاربر ...

خوب بیان من کاری باهاشون ندارم که هیچکس نمیتونه حاله دلمو خوب کنه جز خودش  ب قول خودت اونا مریضن

خدا اجر کمکاتو بده ولی دلت میاد اینجوری میگی کلفتی انشالله امام رضا خودتم بزودی بطلبه

بخدا مثل کلفتم یا یه بچه سه چهار ساله که همه میگن پاسو اینو بده اونو بردار شام بزار ناهار بزار طرف هارو بشور  خونه رو جارو کن تمیز کن ب قران حال ندارم برم خونه خودمو ی جارو بکشم باید اینجاهر روز جارو بکشم خواهر شوهرام همشمیان اینجا

خوب بیان من کاری باهاشون ندارم که هیچکس نمیتونه حاله دلمو خوب کنه جز خودش  ب قول خودت اونا مریض ...

میدونم تو کاری نداری

منم اکسپت نکردم

ولی بهم خیلی حس بدی داد دیدم فوری یکی اینقدر احمقه که درخواست دوستی فرستاده !

فقط چون ۱۲ شب گذشته بود و منم دلتنگ همسرم بودم 

انگار که نتونی یه حرف ساده بزنی چون یه عده مریض و بیمارن ...

بی خیال یه درد دل بود

چون تجربه بد خودم بود از سایت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میدونم تو کاری نداری منم اکسپت نکردم ولی بهم خیلی حس بدی داد دیدم فوری یکی اینقدر احمقه که درخواست ...

ی بار براخودمم انفاق افتاد پسره اومده بود دست بردار نبود ولی الان حالم خیای خرابه

بخدا مثل کلفتم یا یه بچه سه چهار ساله که همه میگن پاسو اینو بده اونو بردار شام بزار ناهار بزار طرف ه ...

قربونت برم میدونم حق داری... کاش حداقل با خواهر شوهرات تقسیم کار داشته باشین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻