بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش یکی بود یه روز خونه خودم دعوتم میکرد میرفت باخیال راحت وبا ارامش مینشستم🥹🥹🥹خواهرم بدبختیم اونجاس که بامادرسوهرم یه جاهستیم فقط سبا میریم خونه خودمون که اونم الان شوهرو پدرشوهرم نیستن باهمیم
برای همین عنوان ساده ای نوشتی، می بینی درخواست دوستی کاربر مرد میاد
حس بد ناامنی از اینکه احساست رو نوشتی و بعضیا چقدر بیمار و مریضن و البته حقیر و بدبخت
بهت دست میده ....
این تجربه چند شب پیش من بود ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خدا اجر کمکاتو بده ولی دلت میاد اینجوری میگی کلفتی انشالله امام رضا خودتم بزودی بطلبه
بخدا مثل کلفتم یا یه بچه سه چهار ساله که همه میگن پاسو اینو بده اونو بردار شام بزار ناهار بزار طرف هارو بشور خونه رو جارو کن تمیز کن ب قران حال ندارم برم خونه خودمو ی جارو بکشم باید اینجاهر روز جارو بکشم خواهر شوهرام همشمیان اینجا
خوب بیان من کاری باهاشون ندارم که هیچکس نمیتونه حاله دلمو خوب کنه جز خودش ب قول خودت اونا مریض ...
میدونم تو کاری نداری
منم اکسپت نکردم
ولی بهم خیلی حس بدی داد دیدم فوری یکی اینقدر احمقه که درخواست دوستی فرستاده !
فقط چون ۱۲ شب گذشته بود و منم دلتنگ همسرم بودم
انگار که نتونی یه حرف ساده بزنی چون یه عده مریض و بیمارن ...
بی خیال یه درد دل بود
چون تجربه بد خودم بود از سایت
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊