2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر من  دو ماه پیش عمل کرد  بیمه سلامت داشت حدود پنج میلیون شد

اگه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی و توی بیمارستان هایی که تامین اجتماعی قرارداد دارن انجام بدی رایگان درمیاد تقریبا 

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
مادر من  دو ماه پیش عمل کرد  بیمه سلامت داشت حدود پنج میلیون شد

کجا عمل کردید عزیزم؟مادرتون شنوایش کم نشده بود؟سمعک استفاده نمی‌کرد 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
کجا عمل کردید عزیزم؟مادرتون شنوایش کم نشده بود؟سمعک استفاده نمی‌کرد 

همدان بیمارستان آتیه ..چرا گوشش سنگین شده بود یه مدت عفونت کرده بود باعث شده بود پرده ش پاره بشه ..سمعک نه ..یه گوشش سالم بود یکی عفونتی 

همدان بیمارستان آتیه ..چرا گوشش سنگین شده بود یه مدت عفونت کرده بود باعث شده بود پرده ش پاره بشه ..س ...

سلام عزیزم ببخشید الان شنوایی مادرتون بهتر شده؟ 

بعد عمل درد داشتن؟ چند روز بعد عمل دیگه سرپا شدن و عذا خوردن 

منم جراحی باید بکنم 

مدام دارم سوال میپرسم😔

سلام عزیزم ببخشید الان شنوایی مادرتون بهتر شده؟  بعد عمل درد داشتن؟ چند روز بعد عمل دیگه سرپا ...

دو سه ساعت بعد عمل سوپ خورد و بلند شد رفت دسشویی خودش..بعد عمل گوش ت خیلی سنگین میشه 

تا دو سه ماهم همینطوره بعد خوب میشه 

سلام عزیزم ببخشید الان شنوایی مادرتون بهتر شده؟  بعد عمل درد داشتن؟ چند روز بعد عمل دیگه سرپا ...

عزیزم شما جراحی کزدین؟ میشه دذخواست دویتی بهتون بدم؟ منم پرده گوش راستم پاره شده خیلی اذیتم