2777
2789
عنوان

اختلاف قدمون زیاده بنظرتون؟

778 بازدید | 70 پست

تو دید هست یا ن

من ازش 5سانت بیشترم و تازع فهمیدم بقولش یهو قد کشیدم😂برا ازدواج مشکله؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

ندوست😐😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندوست😐😐

قد من175عه

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
دوتا جوجه عاشق هم میشن بزرگ ک شدن میفهمن دوتا خروسن 

چ کنایه ای بابا😂

مهم انسانیته،قد و چهره و قیافه عادی میشه بعد چند سال ولی اگه اخلاق نداشته باشه هیچ وقت عادی نمیشه برا همینه ک اکثر طلاق ها بخاطر نداشتن اخلاقه نه نداشتن قیافه یا اختلاف قد...

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
قد من175عه

یعنی اون ۱۷۰؟

با احترام من نمیپسندم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.