2777
2789
عنوان

قرصLD یک هفته قبل پریود

388 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من پریودم یه هفته دیگس و قراره همون وقت هم بریم مشهد. الان شروع کنم قرص LD بخورم پریود نمیشم اونموقع ؟؟ تا حالا قرص نخوردم اولین بارمه و باردار هم نشدم فعلا .. مادرم میگه قرص نخور ضرر داره برای باروری .. با ی بار اخه چیزی نمیشه ک ... من الان شروع کنم قرصو تا اخر سفر هر روز بخورم پریود نمیشم که نه؟ 

با یه بار خودن اصلا هیچ اتفاقی نمی‌افته نترس درسته هر قرصی عوارض خودشو داره ولی نه تا این حد من خودم هشت سال تمام قرص ال دی خوردم یه ماه نامرتب خوردم باردار شدم 😁

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
 با یه بار خودن اصلا هیچ اتفاقی نمی‌افته نترس درسته هر قرصی عوارض خودشو داره ولی نه تا این حد م ...

مامانم میگه چون تاحالا باردار نشدی خطره .. نمیتونم‌راضیش کنم 😅 .. یک هفته قبل پریودی جواب میده قرص؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه چون تاحالا باردار نشدی خطره .. نمیتونم‌راضیش کنم 😅 .. یک هفته قبل پریودی جواب میده قرص؟ ...

کاش زودتر شروع میکردی مثلا دوهفته جلوتر 

ولی باز شروع کن احتمالا پری نشی فقط یادت باشه هرشب سر ساعت بخور دیر و زود بخوری تاثیر نداره

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔