2777
2789
عنوان

بتای بالا

99 بازدید | 13 پست

بچه ها دوستم رفته ازمایش بتا داده ۱۲ ام این ماه موعدش بوده بتاش شده هفتادو یک هزار دلیلش چیه ؟ ممکنه از ماه قبل باردار بوده باشه یه روز خونریزی سبک داشته یا ممکنه مولار و خارج از رحم باشه ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه دوقلو باشه

بازم هفتادو یک هزار برای هشت روز بعد موعد زیاد نیست ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
به فاصله ۴۸ ساعت باید آز رو تکرار کنه دکتر بره و سونو

یخورده نگران شدم واسش وگرنه خودمم گفتم بره سونو

همه اینایی ک احتمال دادی باید بره سونو تا بفهمه

اره بهش گفتم 

باید سونو بده. بنظرم خیلی زیاده

بنظرت میشه از ماه قبل باردار بوده باشه ؟ سه روز خونریزی سبک داشته

لقاحش زود بوده لابد مولار و خارج رحمی علائم خودشونو دارن درد شدید و خونریزی زیاد 

بنظرت میشه از ماه قبل باشه با سه روز خونریزی سبک ؟