2777
2789
عنوان

اگه سوال وام مسکن بی سپرده دارید بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 71 پست
سلام پرپر جون.میشه منم راهنمایی کنی. منم تو عقدم. ما تو شهرستانیم.من وام مسکن جوانان دارم که با این وام 20 تومن +10 تومن وام تعمیرات میدن.ما هیچ پول پس اندازی هم نداریم.چطور میتونم این وامو به 60 برسونم. یعنی 30 تومن دیگه رو بانک بهمون میدهه؟؟ بعد بانک بهمون گفته فقط میتونید خونه سند ازاد بخرید.خونه سند ازاد هم که 4 5 سالی ازش گذشته.من میخام نوساز باشه.خونه ای که وام مسکن روش باشه گفتن نمیشه.باید وامش تموم شده باشه. راهنماییم کن عزیز دلم
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
عزیزم ٥٠ تومن وام مسکن میدن + ١٠ تومن تعمیرات اگر جعاله بخری که میشه حدود ده تومن سر یک ماه بهت وامو میدن خونه هم باید در حد نود میلیون باشه سند آزاد فک میکنم یعنی اینکه کارای سند انجام شده باشه و یک سند تک برگی صاحب خونه قبلی داشته باشه ٤ ٥ ساله ام خونه خوبی پیدا میشه ها بگرد پیدا میکنی عزیزم مبلغتو تعیین کن بیفت دنبال خونه
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نمیکنم عسل جان این سوالاتو از خود بانک بپرسید بهتر راهنمایی میکنن ولی از بانک یه کارشناس میاد خونه رو تایید کنه خونه رو با مشخصات سند چک میکنه
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ممنون پرپر. ولی شما درست متوجه سوالم نشدی عزیزم. من حساب مسکن جوانان داشتم از نوجوونی.که باهاش 20تومن+10تعمیرات میدن. شما کدوم شهرستانی که 50 میدن؟ اخه اینجا 40 تومنه حق مسکنش. شما کلا ماهی چندتومن قسط میدین؟نقدینگی هم داشتین؟؟
بله عزیزم ما اصلا خونمون وام نداشت ما کرجیمم الان قسطمون یکو صده و چهل و سه تومن نقدینگی داشتیم اینجا خونه ای که فقط با وام بشه خرید نبود شهرستان شمارو نمیدونم بازم بگرد از بانک هم بپرس به همچین خونه ای وام میدن یانه چون بازرس میاد خونه رو بررسی میکنه که ارزش وام گرفتنو داره یانه
مینا جان این ٩ درصد برای کسایی که یسال پولو سپرده میکنن
مینا جان این ٩ درصد برای کسایی که یسال پولو سپرده میکنن
سلام پرپر جان.رفتم بانک سوال کردم که گفتن با گرفتن اوراقو تعمیراتو این حرفا میشه 50 تومن وام گرفت.خوبه که با 10 20 تومن نقدینگیه ما میشه یه خونه خرید. اما بما گفتن خونه نوساز نمیشه خرید چون نوساز خودش وام مسکن داره و ما نمیتونیم از هردو وام استفاده کنیم. گفتن باید حتما چن سال ساخت باشه وسندش ازاد. خونه شما چنسال ساخته؟
خونه ما ده سال ساخته عزیزم ٥٠ تومنیکه گفتن با اوراق بود یا بی اوراق؟؟ چون ما برای وام ٦٠ تومنی اقدام کردیم که ده تومن اوراق دادیم موند پنجاه تومن حتما اینو بپرس تو بانک وام ٥٠ تومنی اقدام میکنین یا ٦٠ تومنی