2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خودت بگو تا من بگم من خیلی وقته رد دادم همه فهمیدن امروز مامانم میگفت بیا برو دکتر دارو بهت بده& ...

من 

والا دکتر ک بردمش اول ک گفتن رفلاکس نیس ۳ تا متخصص

چهارمی گف رفلاکسه

دمپریدون 

امپرازول اثر نکرد

الان فاموتیدین داده

یه زره بهتره

میشه دعا کنید خداوند فرزند دوم رو هم نسیب من کنه🥰
من  والا دکتر ک بردمش اول ک گفتن رفلاکس نیس ۳ تا متخصص چهارمی گف رفلاکسه دمپریدون  امپ ...

بجای ایرانی دمپریدون خارجیش رو میگرفتی اسمش موتیس هست 

شربت گاویسکون هم خوبه 

اس امپرازول فایده نداره بچه من که خورد اصلا فایده نداشت 

ببر پیش بهروز مقدادی اگه تهرانی اگه شهرستانی تماس تلفنی هم خوبه من هم حضوری رفتم هم تلفنی صحبت کردم 

من خیلی مخصوصا شیر  چرا تاثیر داره ؟

لبنیات گاوی توی بدن ، التهاب ایجاد میکنه. متاسفانه توی ایران نود و نه درصد لبنیات از شیر گاو تهیه میشه. و خیلی ها با هضم لاکتوز مشکل دارن . خواهرم بچه اولش نمیدونست و لبنیات مصرف کرد. متاسفانه دخترش آلرژی داره و همیشه خدا مریضه یا سرما خورده یا اسهال گرفته ،یا یبوست داره. .دکتر بهش گفت بخاطر مصرف لبنیات زمان بارداری  هست.  دختر دومش که باردار بود اصلا لبنیات مصرف نکرد. خوشبختانه دختر دومش هیچ گونه آلرژی نداره. سه سالشه  خیلی کم مریض میشه ‌ ،سیستم ایمنی بدنش مقاوم هست. اشتهاش عالی. 

لبنیات گاوی توی بدن ، التهاب ایجاد میکنه. متاسفانه توی ایران نود و نه درصد لبنیات از شیر گاو تهیه می ...

ممنون که گفتی پس چرا دکترها هیچی نمیگن حداقل اطلاع رسانی بشه 

ممنون که گفتی پس چرا دکترها هیچی نمیگن حداقل اطلاع رسانی بشه 

نمیدونم شاید به خاطر  منفعت 

. کلا محصولات گاوی خوب نیستن و باعث التهاب و عفونت میشه. بخاطر همین  اصلت گوشت، شیر، پنیر ،کره  که از گاوه تهیه بشه مصرف نمیکنیم. از وقتی مصرف نمیکنیم  مشکل پبوست خودم حل شد. 

نمیدونم شاید به خاطر  منفعت   . کلا محصولات گاوی خوب نیستن و باعث التهاب و عفونت میش ...

منم اصلا گوشت گاوی لب نمیزنم 

از این من بعد هم لبنیات گوسفندی سعی میکنم بگیریم