2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به عملش داره,ولی گوشی میتونه دستش بگیره,البته بعد دوران نقاهت,بگیره بهتره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من قلبم عمل کردم همون فرداش پاشدم .. همون فرداش هم نه ۸ ساعت بعد عمل پاشدم برم دستشویی  فقط سم ...

ایشالا همیشه سلامت باشی گلم❤

از طرف من ۵ روزه هییچ خبری نیست حتی یه پیامکم نداده

پنج شنبه عمل داشت و تا الان هییچ خبری نشده گفته بود خبرت میکنم هیچی به هیچی

هنوز زوده ده تا دو هفته بخش مراقبتهای ویژه میمونه,بعد میاد بخش

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ممنون پس بازم‌منتظر بمونم💔

بله,برید دیدنش,یه نیم ساعت میارنش هوا خوری,بیرون بخش

الان شده ۵ روز حتی یه خبریم نیست ازش🤦‍♀️🤦‍♀️

شاید هنوز نیاوردن تو بخش

نگران هم نشو 

بعد از عمل قلب به دلیل حتی کمخونی هم گاهی تو بخش سی سی یو نگه میدارن که دائم تحت نظر باشن

اگه میدونی کدوم بیمارستان زنگ بزن یه خبر بگیر