2777
2789

خانواده شوهرم و خواهر شوهرم خیلی منو اذیت کردن 

الان از ایر باهاشون قطع رابطه کردم 

قضیش طولانیه و یه سر سوزن تقصیر من نیست 

من رفتم مسافرت شمال ..و شب قبلشم خانواده شوهرمو دعوت داشتم و گفتم باهام بیاین نیامدن 

چون کلید خونمو دادم دست مادرم تا مراقب خونم باشه اونجا باهام لج کردن و یه شب رفتن خونمو بهم ریختن و یه وسیله تو انباری خونم قایم کردن تا الکی بگن مادرم جهازمو میفروشه 

آخرش مشخص شد کار خودشون بوده 

حالا خواهر شوهرم مریض شده و نیاز به عمل داره پول عملش ۱۰میلیون میشه به شوهرم میگم خانمت بیمشو بده از روی بیمه خانمت عملش کنیم ..چیکار کنم؟

خواهر شوهرم ازدواج کرده و به مادرم هی می‌گفت دزد گرچه شاید از کار خانوادش خبر نداشته

خدایا شکرت ❤

بگو اینکار دزدیه و دفترچه شخصیه شرمنده نمی تونم چون هم پرونده بیماریم تغییر میکنه و دکتر موظفه طبق پرونده برام دارو تجویز کنه و هم اینکه اگه بیمارستان بفهمه زندان می افتم که در اینصورت مجبورم منم ازت شکایت کنم به جرم دزدی دفترچم پس چه بهتر کشش ندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اینکار دزدیه که دفترچمو بدم یکی دیگه دزدی بیت الماله،مگه تهمت دزدی بهت نزدن پس چطور توقع دارن دزدی کنی از بیت المال

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بگو اینکار دزدیه که دفترچمو بدم یکی دیگه دزدی بیت الماله،مگه تهمت دزدی بهت نزدن پس چطور توقع دارن دز ...

اینا پروتر از این حرفان خواهر 

مادرم خیلییی عذاب دادن چند شب گریه کرد

خدایا شکرت ❤

میگم بدجنسیه که سر زایمانم یکیو که دلمو شکسته نفرین کنم کاملا به ناحق؟🥺🥺بخدا بد ذات نیستم ولی دلم بدجور شکسته خیلی بدجور چشمام از دیشب پف کرده تو واقعی هم نیمتونم درد و دل کنم یکی از همکارامه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میگم بدجنسیه که سر زایمانم یکیو که دلمو شکسته نفرین کنم کاملا به ناحق؟🥺🥺بخدا بد ذات نیستم ولی دلم ...

چی بگم بخدا ..فقط واگذار کن به خدا 

منم همین کارو کردم بدجور اوضاعشون داغونه

خدایا شکرت ❤
اینا پروتر از این حرفان خواهر  مادرم خیلییی عذاب دادن چند شب گریه کرد

بسپر به همسرت عزیزم بهش بگو من راضی نیستم ولی اگه تو میخوای خودت بده؟ گناهشم پای خودت .نظر همسرت چیه؟

چی بگم بخدا ..فقط واگذار کن به خدا  منم همین کارو کردم بدجور اوضاعشون داغونه

میسپرم و سپردم عزیزم ولی اینقدر ناحقه کارشون که هنوز دلم صاف نمیشه

من کاری به مشکلاتتون ندارم ولی کلا دادن بیمه اونم به خواهر شوهر اشتباهه تازه در حد جراحی حالا ی سرما خوردگی یا آزمایش بازم ی چیزی.چون الان هم سیستمی شده هر پزشکی بره تو لیست شما جراحی اون برای شما میاد شاید بعدها برات دردسر شه.ی فیلم در رابطه با همین موضوع بود جالب بود