2777
2789

تو ایران نمیتونی خواننده بشی 

بعدشم اصلا گیریم هنر بخونی، تو ایران که نمیتونی بری تو کار های موسیقی آلات مگه اینکه فقط ساز بزنی بعدشم مدارسی که واسه موسیقین شهریه هاش خیلی بالائه، اگه از پس هزینه ها بر میای برو.

بعد برای خواننده شدن باید صدای خوبیم داشته باشی نه باشی یکی مثل نگین فضلی و خلسه:/

به نظرم خوب فک کن. اگه دختری که بهت بگم خوانندگی کلا برای زن تو ایران ممنوعه. من دوستم تو اینستا پیج داره آهنگ میخونه رشته اشم تجربی بود الان دانشگاه معماری میخونه هر چند ماه یه بارم آهنگ مینویسه میده بیرون صداشم انقدر قشنگه با اهنگاش چند بار میکس و کلیپ درست کردن. بعدشم تو استعداد داشته باشی خیلی سخته دیده شدنت چون من دارم میبینم دوستم که سرشار از استعداده و هر روز داره روی صداش کار میکنه دیده نمیشه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.