2777
2789
عنوان

خونه ی مامان😅

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست
خوشبحالت والا..من در طول روز صدبار زنگم میزنن 🤧😄کلافه شدم 

ااتفاقا خوش به حال شما  هر بار میبینم مادر کسی بهش زنگ میزنه دائم حالشو میپرسه حسرت میخورم 

مال من زنگ نمیزنه بزنه هم نیش و کنایه میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که کلا یه دخترم و برادرم ۱۴ سالشه  ولی خواهرشوهر هر روز هفته خونه ی مادرشوهرمه  ولی ...

واه چرا عزیزم بگرد دلیلش رو پیدا کن

سعی کن پیش مادرت قضیه خواهر شوهرت بگی و یه ماه خونشون نری

اگر هم زنگ زد چرا نیستی بگو مثلا گرفتار فلان کار بودم ببخشید 

بعدش برو خونشون و کمتر دعوتشون کن 

درسته دعوت خانواده آدم خیلی لذت بخش هست ولی خب خونه پدر حق مسلم توعه عزیزم که وقت و بیوقت بخوای بری سر بزنی

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
ااتفاقا خوش به حال شما  هر بار میبینم مادر کسی بهش زنگ میزنه دائم حالشو میپرسه حسرت میخورم  ...

وااای جدی میگی😄😄اونوقت من همیشه شکایت میکنم پیش همسرم ک چقد زنگ میزنن اینا اونم میگه گنادارن چیزی بشون نگیا ناراحت بشن😄😄بیشترهم با پسرم صحبت میکنن عاشقشن دیونه کردن منو ک هروز بیارش گاهی خودشون میان میبرنش😄

واه چرا عزیزم بگرد دلیلش رو پیدا کن سعی کن پیش مادرت قضیه خواهر شوهرت بگی و یه ماه خونشون نری اگر ...

خوهرشوهرمو میگم  برمیگرده میگه  حتما یه مشکلی داره اینکارو میکنن شوهرش نگهش داره

خوهرشوهرمو میگم  برمیگرده میگه  حتما یه مشکلی داره اینکارو میکنن شوهرش نگهش داره

چه مادر بی عاطفه ای

ینی همه ی ما مشکل داریم؟؟

نه عزیزم مادر شما ی ذره بی عاطفه تشریف دارن بنظرم شما برو بچرخ بمون بپز بخور خونه باباته از مامانت هم دلگیر نشو یه تیپ شخصیتی هست که هر کسی یه شکلیه

چه مادر بی عاطفه ای ینی همه ی ما مشکل داریم؟؟ نه عزیزم مادر شما ی ذره بی عاطفه تشریف دارن بنظرم شم ...

عزیزم منم غرورم اجازه نمیده زیاد برم جایی که اینجورین   

یه میوه به آدم تعارف نمیکنه  دائم آدمو مقایسه میکنه

حرفای نیش و کنایه دار میزنه و.......

عزیزم منم غرورم اجازه نمیده زیاد برم جایی که اینجورین    یه میوه به آدم تعارف نمیکنه &nbs ...

تو خونه زندگی خودت اگر راحتی و خوشبختی نباید حرفاش به دل بگیری بلاخره تو هم دلتنگ برادر و پدرت میشی باید بری

غرور پیش مادر بنظرم بیمفهومه عزیزم

تو خونه زندگی خودت اگر راحتی و خوشبختی نباید حرفاش به دل بگیری بلاخره تو هم دلتنگ برادر و پدرت میشی ...

عزمزمه تاپیک های قبلو ببینی متوجه میش این غرور زیادم بی مفهوم نیست🙂

عزمزمه تاپیک های قبلو ببینی متوجه میش این غرور زیادم بی مفهوم نیست🙂

خوندم و متوجه شدم

بنظرم بی سیاستی شماست

چون باید یواشکی به مادرت یاد بدی چجوری با همسرت برخورد کنه چی ها پیشش بگه تا باب میل همسرت باشه

یه جور مداخله گری که دو سر سود بشه برات