2777
2789
عنوان

یا خدا بچه ها چرا غذام اینجوری شد

557 بازدید | 37 پست

من مواد کلم پلو از یه جا معروف امادشو تهیه کردم خوپم اومدم سبزی تازه گرفتم خورد کردم ریختم قاطی برنج طبق دستور آشپز 

ولی کرمش بو شلغم میده حالا قاطی برنج ریختم با گوشت قلقلی ولی میدونم بد میشه امشبم مهمون دارم چه کنم 

اخه خیلی همه از مواد کلک پلوش تعریف میکردن خانوم گفت همه چی داره ادویه فقط بریز داخل برنج با گوشت من شوهرم رو غذا خیلی حساس بدش میاد غذا بد مزه بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واجب بود مهمون اومدنی امتحان کنی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

هیچ غذایی رو برا بار اول برای مهمون درست نکن 

کلم پلو کلا غذای ریسکی هست

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وقتی کلمو تفت میدی با ادویه و اینا بوش گرفته میشه دیگه وگرنه بوی خودش شبیه همون شلغمه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

باید برای اولین بار برای خودتون درست میکردی 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
واجب بود مهمون اومدنی امتحان کنی

اخه اون خانوم خیلی تعریف میکرد میگفت خیلی خوشمزه میشه اخه برای خودمو شوهرمم بخوام تست کنم مثلا به شب دیگه میذاشتم اونم همین میشد چون شوهرم رو طعم غدا حساس خیلی 

اخه اون خانوم خیلی تعریف میکرد میگفت خیلی خوشمزه میشه اخه برای خودمو شوهرمم بخوام تست کنم مثلا به شب ...

برای خودت و شوهرت خراب بشه بهتر ازینه که برای مهمون خراب بشه😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
هول شده بنده خدا  نکه غذاش بد شده واس همون خندم میاد به پستت ولی به خاطر اسی ایموجی خنده نمیز ...

فدا سرش بابا واسه همه پیش میاد دیگه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆