2777
2789

راستش کارت من دست شوهرمه، که پولش مال خودشه. ولی پیام برداشت برای من میاد.

امروز ی پیام برام اومد که بسته اینترنت بهم میداد با قیمت خوب. کلا ۴۵ هزار تومن میشد!!!!منم گرفتم و پیام برداشت رو پاک کردم چون نمیخاستم بابت ۴۰ تومن بهش توضیح بدم،پول زیادی هم نیست خوب.

امروز گوشیمو گرفت متوجه شد، بهم گفت معلوم نیست تا الان دیگه چ کارایی کردی که نگفتی. 

منم کارتمو گفتم خالی کن بده بهم. بعد ده سال زندگی این حرف بود بهم زد. خیلی ازش ناراحت شدم. تازه من اصلا زن ولخرجی نیستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بدی زده .ولی کار شما هم اشتباه بوده 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

عزیزم ناراحتی نداره خب نتیجه ی پنهان کاری همین فکره دیگه! با خودش میگه چهل تومن رو از من قایم میکنه وای به حال چیزهای دیگه!

میگفتی بهتر بود عزیزم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b