2777
2789
عنوان

ميشه راهنمايي كنييد خانوما

45 بازدید | 3 پست

سلام قضيه از اين قراره كه عيد بين منو مادرشوهرم بحثي پيش اومد بعد از اونجاي كه شوهرمن ول كن نيست انقدر اعصاب خوردكني درست ميكنه منم زنگ زدم به مادرشوهرم كه فلاني مگه يه لحاف تشك چقدر ارزش داره ول نمكنين اونم شروع كرد هرچي دلش خواست بارم كرد منم اخر ديگه قطع كردم زنگ زدم به شوهرم كه فلاني چرا مامانت اين حرفارو بار من كرد همسرم از كار دراومدني رفته بود خونشون يه اين حرفارو چرا گفتي به زن من اون يكي جاريم هم اونجا بود شنيده بود الان اون جاريم دارن طلاق ميگيرين بعد رفته نشسته اينور اون ور ميگه پسرش هميچين اومد جوابشو داد( درحالي كه اصلا هيچي غير اون نگفته بود) به پسرش چيه به من چي باشه  الان شوهرم از ديروز قيافه گرفته به من اخه من چيكار كنم من مقصرم؟ اگه كمكي ميتونيد بهم بكنيد چي بگم فقد بخدا ديگه حوصله ي دعوا و اعصاب خردكني ندارم 

مسئولیت حرفای دیگران رو هم شما قراره گردن بگیری مگه 😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ميره مياد ميگه من بخاطر تو رفتم اونجا گفتم چرا به زنم اونجوري گفتي

خب وظیفه اشه باید حمایت میکرد مگه کار بدی کرده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁