2777
2789

پسرم با پسر همسایه دو سالی دوست صمیمی بودن ولی یک ماه پیش دیدم  که این پسرهمسایه با یکی دیگه قایمکی سیگار می‌کشید و از اون روز به بعد دیگه نذاشتم پسرم باهاش بگرده 

ولی چند سری مادر بزرگ پسرا اومده جلو در ما میگه پسرت چرا با نوه من قهره و پسرم تو جوابش گفته سیگار میکشه و من نمیخوام باهاش دوست بشم 

چیکارکنم این خانومه کم بیاد جلو در ما 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم اینا یه همسایه داشتن

پسره خیییییلی خوب بود و درسخون و عاااالی و سر به زیر

یعنی من خیلی دوسش داشتم(از من خیلی کوچیک تر بود،منظورم از شخصیتش و خوب بودنش خیلی خوشم میومد)

با دوستای ناباب گشت و از این رو به اون رو شد

سیگاری شد،درسش افت کرد کلا و یه پسر دیگه شده بود 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

به خانومه بگو ، پدرش حساسه 

پسرمم خودش ، دوست نداره با اینجور آدمی رفاقت کنه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

درت باز نکن بروش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
به خانومه بگو ، پدرش حساسه  پسرمم خودش ، دوست نداره با اینجور آدمی رفاقت کنه

چند بار گفتم 

ولی اینا خیلی پر رو تشریف دارن

میگن نوه ما دیگه همچین کاری نمیکنه

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

سلام، بنظرم بهتره موضوع رو با خودش مطرح کنین، با هم روی احساسی که دارین تمرکز کنین ببینین پسرتون واقعا نظرش چیه؟ اگه پنهانی دوستیش رو ادامه بده، سخت تره. یه بحث خودمونی و راحت با پسرتون داشته باشین و بذارین خودش به نتیجه برسه آخر سر ازش قول بگیرین که به اعتماد تون احترام میذاره. 

مادربزرگم اینا یه همسایه داشتن پسره خیییییلی خوب بود و درسخون و عاااالی و سر به زیر یعنی من خیلی د ...

دقیقا منم از این میترسم 

بنویس لطفا جلو در ما نیاید،،حتی شما مادربزرگ دوست پسرم

برا تاپیکم گذارش میزنی خواهش میکنم🙂

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
سلام، بنظرم بهتره موضوع رو با خودش مطرح کنین، با هم روی احساسی که دارین تمرکز کنین ببینین پسرتون واق ...

پسرم با من خیلی راحته 

خودش چند باری دیده که داره سیگار میکشه و خودش ازش متنفر شده 

پسرم ۱۲   دوستش ۱۰

یا پیغمبر 

پسر ۱۰ساله سیگار میکشه مطمئنی سنشو درست گفتی🙄😐

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑