2777
2789
عنوان

ازشیر گرفتن سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 55 پست
اره نمیخام با روانش بازی کنم میخام بدومنم چه سنی و چه روشی خوبه

من با تحقیق این روشی ک بهت گفتمو پیدا کردم از اقای حمید کثیری شنیدم و انجام دادم وگرنه از مامانای الاان بپرسی باز میگن رژ قرمز و صبر زرد و تلخک و فلان

دختر من یه بارم واس شیر گریه نکرد درسته یه کم نق میزد ولی حواسش رو پرت میکردم

هیچ وقت بیقراری شدید بخاطر شیر نکرد

من خودم‌بچه بعدیمم به همین روش از شیر میگیرم

هر چه از دوست رسد نیکوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من بده ،گناه داره.هنوز یکسال و نیم هم نشده .

خودمم دوست دارم بدم  چون پسرمو فقطیسال دادم بخاطر حاملگی تاتخرشیرندادم بهش اما بقیه میکن هنوز شیرمیدی بزرگ که.یکم‌تپولم هست اخه

اخه وعده وعده نمیخوره روزی ده پونزده بار میاد دوتا میک میزنه میره اصلا یگم‌بشینه پنج دقیقه بخوره نیس ...

پس تو کارت خیلی راحت تره وقتی شروع کردی ترکش بدی باید خیلی براش وقت بذاری و بازیش بدی و قبل اینکه میدونی الان میخواد بیاد سراغت یه فعالیت جالب یا خوراکی خوشمزه بدی بهش

اول یه هفته یادداشت کن که چن بار میاد سراغت و چه ساعتایی

بعد شروع کن ده بار رو بکن ۹ بار

سه روز ۹ بار شیر بده

بعد بکن ۸ بار

سه روز ۸ بار شیر بده

بعد بکن ۷ بار و...

عزیزم تا پایان بیست ماهگی بهش شیر بده،بعدشم خیلی صبر و حوصله میخواد،برای شروع روزا به هیچ عنوان نبای ...

دخترمن از دوماهگی واس شیرشب بیدارنمیشه عزیزم فقط روزا میاد اونم دوتا میک میزنه میره اما هرنیمساعت یساعت میاد این میخام ترک بدم

دوست عزیز همون عوارض روانی که رژ داره تلخکم داره کلا نباید سینه رو تو نظر بچه ناخوشایند و زخمی یا ت ...

همین طوره ولی رژ و اینجور چیزا چون رنگی شبیه خون دارن ب هر حال خیلی بدتره برا همون تلخک باز بهتره .. من نتیجه خوب گرفتم برا استارتر تجربمو گفتم 

ب هر حال تبادل نظره هرکی ی نظری داره ..

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
من ک اصا سخت نبود برام از همون روزی ک تصمیم گرفتم دیگ بهش شیر ندم ندادم ک ندادم خودشم اصلا بهونه نمی ...

پسرامم‌تو نیم روز ترک دادم‌شیر خشکو ظهرخابید ن تصمیم گرفتم دیگه بیذارشدن ندم اما شیرمادر استرس دارم خودم پیششم بهونه نگیره

پسزام توی نیم روز از شیرخشک ترک دادم بنطرتون شبرمادرم راحت ترکش؟

خب چون بچه وابستگی روانی به سینه داری توی نیم روز نگیر بنظرم یه بازه زمانی زیاد و کم کم ترک بده

کمی سختی میکشی ولی بچه اسیب روانی نمی بینه

بچها مرسی از راهنماییتون دخترم۱۵ماهشه حق باشماست فعلا زوده حداقل تا عید شیر بدم بهش اونموقع نیشه۱۹ماهه بعد عید کم کم یا ترکش میدم یاخودش ترک میکنه چون الان کمترمیاد سمتم