2777
2789

لایک

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان التماس دعا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که شبا مثل خرس میخوابم حتی نماز صبح هم بیدار نمیشم ولی ی مدتی به خاطر ی سری مسائل شبا بیدار بودم هر شب میخوندم همون سال بعد از حدود ۳ سال ناباروری و درمان های بی فایده بدون درمان و داروی خاص(فقط ی سری دارو گیاهی میخوردم که پریود بشم) دوباره بچه دار شدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توفیق نداشتم و ندارم ...‌‌‌‌‌ولی بابام خدابیامرز همیشه میخوند.  میگن آدم بین مردم عزیز میشه و من به عینه در مورد پدرم دیدم.‌ وقتی فوت کرد مردم روستا که ده سال قبل از فوت پدرم از اونجا اومدیم شهر، و توی شهر پدرمو به خاک سپردیم . اونا خیلی گلایه کردند که چرا پدرتون رو نیاوردی  روستا. اگه می‌آوردید ما براش گنبد و مزار می‌ساختیم. بعد خود مردم روستا به خرج خودشون برای پدرم اونجا تعزیه گرفتند و از ما که بچه هاش بودیم بیشتر گریه زاری کردند.  هنوز که هنوزه بعد از ۱۷ سال خیلی خوبی ازش میگن.  

الان که شبا مثل خرس میخوابم حتی نماز صبح هم بیدار نمیشم ولی ی مدتی به خاطر ی سری مسائل شبا بیدار بود ...

الهی شکر😍

میشه بگین چجوری میخوندین؟

تو نیت ها چی میگفتین؟

.
هفته ای دو مرتبه میخونم ۱۱رکعت هس جمعا فوایدش هم پوست روشن سلامتی آرامش برکت و محبوب شدن بین دیگران ...

مرسی

میشه بگین چجوری میخوندین؟

تو نت میزنم انگار سخت توضیح داده 

مثلا تو نیت هر نماز چی میگفتین؟

چه ساعت از شب میخوندین؟

.
الهی شکر😍 میشه بگین چجوری میخوندین؟ تو نیت ها چی میگفتین؟

به خدا یادم نیست

نیتش که همون نماز شب بود.ی قنوت طولانی هم داره که باید اسم ۴۰ تا مومن رو بگی.اون قسمتش خیلی خوبه

توی گوگل سرچ کنین مراحل دقیقش رو میاره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توفیق نداشتم و ندارم ...‌‌‌‌‌ولی بابام خدابیامرز همیشه میخوند.  میگن آدم بین مردم عزیز میشه و م ...

خدا رحمت کنه پدرتون🙏🌸

میدونین چه ساعتی از شب میخوندن؟

.

خیلی عالیه اولین اثرش زیاد شدن رزق و روزی   بعد حل شدن مشکلاتت.   عزیز شدن در نزد دیگران   نورانی شدن زندگیت 

حتما بخون 

یازده رکعته. اول چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح بنام نماز نافله شب میخونی بعد ی نماز دو رکعتی بنام نماز شفع ک رکعت اول بعد از حمد سوره ناس میخونی و رکعت دوم بعد از حمد سوره فلق بعد  یک نماز یک رکعتی بنام نماز وتر  ک بعد از حمد سه بار سوره توحید  و یکبار فلق و یکبار ناس میخونی بعد در  قنوت میتونی چهل مومن رو دعا کنی چ زنده و چ مرده و برای حاجت خودتم دعا کنی بعد از نماز هم استغفار 

برای ماهم دعا کن ممنون 

حاجت روا بشید انشاله