2777
2789

من نظر شخصیم اینه که درس خوندن یه تفریحه

مورد بعدی اینکه حتما که آدم برای شغل نباید درس بخونه اینکه سطح تحصیلات بالا داشته باشی خودش یک امتیازه،مدذسه بچت میری توی فرم ثبت‌نام وقتی تحصیلاتت رو مینویسی کلی تفاوت هست با کسیکه تحصیلات پایین داره،

من سال گذشته که برای پسرم و همکلاسیهاش مشکلی پیش اومد دقیقا این مسأله رو درک کردم،

من یه خانم متاهل و بیکارم،قصدم اینه تا مقطع دکتری بخونم،فقط هم بخاطر دل خودم،بچه هام هم بهم افتخار میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظر شخصیم اینه که درس خوندن یه تفریحه مورد بعدی اینکه حتما که آدم برای شغل نباید درس بخونه اینکه ...

عزیزم ادم میتونه اون وقت بزار برای پیشرفت برای چیژ عای ک باونه درامد داشته باش برای من همین لیسانسم افسردگی چون ی ادم بیکارم عصبی شدم دیگ

بله من خودم عقب نشینی کردم پارسال 

من ترم اول شهریه دادم ۸ میلیون،ترم دوم به بعد وام شهریه گرفتم،۲۰ میلیون ماهی ۶۰۰قسط میدم،

خرج بعدی برای پایان نامه ۸ میلیون اونم اقساطی دارم میدم

به نظرم ارزش رو داره،و آنچنان خرجی ندارم به آدم فشار بیاد

چی هست

مدیریت کسب و کار  mba 

رشته خوبیه بازار کار خوبی هم به نسبت بقیه رشته های شناور داره 

البته طبیعتا چون شناوره از رشته های دیگه هم تو آزمونش شرکت میکنن پس تقاضا بالاست اما اگر تلاش کنی ارزشش رو حتما داره

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

عزیزم ادم میتونه اون وقت بزار برای پیشرفت برای چیژ عای ک باونه درامد داشته باش برای من همین لیسانسم ...

خوب شما اولش نگفتی هدفت چیه

اگر برای کسب درآمد میگی،برو تو لاین آرایشگری یک حرفه رو یاد بگیر شروع به کار کن،مثل ناخن یا پاکسازی پوست،یا کراتین

اگر استعداد هنری و حوصله این کارو نداری،آنلاین شاپ بزن

پوشاک یا هر چیز دیگه ای

برای ارشد بخونم یعنی همه دانشگاه دارن مگه؟ این رشته رو آزاد

بله عزیزم دارن توی نت درباره اش حتما سرچ کن منابعش رو دربیار خیلی از دوستای خودم حتی  از رشته های مهندسی و فیزیک و ... شرکت کرده بودن و قبول شدن 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

من ترم اول شهریه دادم ۸ میلیون،ترم دوم به بعد وام شهریه گرفتم،۲۰ میلیون ماهی ۶۰۰قسط میدم، خرج بعدی ...

حساب کردی چقدر میشه پایان نامه خودش 10 میلیون هست  که چی بشه 

زندگی باور میخواهد از جنس امید
حساب کردی چقدر میشه پایان نامه خودش 10 میلیون هست  که چی بشه

گفتم که این ترم گرفتمش شهریه خودکار از همون وام برداشت میشه،حدودا ۱۰ تومن پایان نامه بود با شهریه بقیه درسها شد ۱۳

درسهام دیگه تمام 

ترم چهار شهریه ثابت میدم و میرم واسه دفاع

من چون وام شهریه گرفتم اصلا فشار مالی حس نکردم

گفتم که این ترم گرفتمش شهریه خودکار از همون وام برداشت میشه،حدودا ۱۰ تومن پایان نامه بود با شهریه بق ...

موفق باشی اگه عوض این خرجی که داره بیاد مشگلی نیست ولی نیاد کمی آدم افسرده میشه 

موفق باشی اگه عوض این خرجی که داره بیاد مشگلی نیست ولی نیاد کمی آدم افسرده میشه 

میدونی من برای دل خودم دارم میخونم اگر اینجوری بهش فکر کنی لذت میبری،همه چیز که تجارت نیست

ماهی ۶۰۰ خرج تحصیلم میکنم،فکر نمیکنم پول زیادی باشه 

ولی برای داشتن درآمد راههای کم خرج و آسونتری هست

مثل آرایشگری یا آنلاین شاپ

من درسم تمام بشه وقت آزاد داشته باشم حتما کسب و کار اینترنتی راه میندازم چون قبلا تجربه ش رو داشتم و درآمد خوبی داره

میدونی من برای دل خودم دارم میخونم اگر اینجوری بهش فکر کنی لذت میبری،همه چیز که تجارت نیست ماهی ۶۰۰ ...

موفق باشی قدر پولتو بدون و ببین جطور به دستت می رسه من خودم می گم اون پولو بدم اونا بخورن خودم می خورم 

موفق باشی قدر پولتو بدون و ببین جطور به دستت می رسه من خودم می گم اون پولو بدم اونا بخورن خودم می خو ...

وقتی دلت خوش نباشه پول برای چیه 

اتفاقا آدم باید برای خوشی لحظات زندگیش باید هزینه کنه

مگه قراره چندبار زندگی کنیم