2777
2789
عنوان

فامیل:/

181 بازدید | 23 پست

من عقدم 

ی خاله دارم ک با شوهرش رفت کربلا 

دوتا دختر دوقلوی ۹ ساله داره با ی پسر ۲۰ ساله

پسره مونده خونه خودشون 

دختراش اومدن اینجا 

همه جارو ریختن ب هم 

خونه رو گذاشتن رو سرشون احترام  ب بزرگترم ک هیچی 

الانم ظهره خیر سرم اومدم نیم ساعت بخوابم بدون اینکه در بزنن اومدن تو 

هر هر می‌خندن

دیگ نمیکشم زنگ زدم ب نامزدم بیاد دنبالم بریم بیرون

حالا نگن ماهم میایم صلوات

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

بیخیال فامیل

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی خدا بهت صبر بده 😥

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
چرا پیش برادرشون نموندن؟

یکی میخواد مواظب برادر بیشعورشون باشه

حالا ب مامانم گفتن برو بهش سر بزن😐

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
کلید نداری قفل کنی من همیشه مهمون میاد قبل اینکه از اسانسور پیاده شن قفل میکنم 

درسته بچن ولی حرف در میارن 

دوهفته دیگه ک مامان باباشون اومدن نمیگن ک دختر خاله و خاله بردمون پارک شهربازی خرید  

غذایی ک دوست داشتمو پخت 

میگن در اتاقشو قفل کرد رومون 

وا 20 سالشه ها

۲۰ سالش باشه خب

تو تلویزیون فیلمای بد میبینه بچه اینارو ببینه خوبه؟

خیلی هیزه

خب برخورد کنین  برخورد میکنین و این طورن؟

فوقش اینه ک بگم با صدای آروم بازی کنین 

زنگ میزنن ب مامانشون گزارشش میدن فلانی اینو گف بهم

درسته بچن ولی حرف در میارن  دوهفته دیگه ک مامان باباشون اومدن نمیگن ک دختر خاله و خاله بردمون ...

خدایی جدی این حرفو زدی؟خب تا وقتی که این طوری فکر میکنی کاری نمیشه کرد 

فقط بایو بشینی منتظر معجزه بلکه خدا بهت صبر بده

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔