2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره اسنپ

172 بازدید | 19 پست

خانوما من تا حالا از اسنپ استفاده نکردم.مطمئن هست؟.دارم میرم شهر دیگه ای باید تاکسی بگیرم میخوام مطمین باشه چون تنهام و تو اون شهر غریب.الان نصب کنم بعد رفتم اون شهر خودش مکانیاب داره؟ ادرس جایی که میخوام برم خیلی پیچ در پیچه.باید ادرس پستیشو داشته باشم ؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

۱ اصلاً مطمئن نیست و اصلاً استفاده نکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول ک میخوای درخواست اسنپ بدی باید مقصدو انتخاب کنی و ادرسو تو جستجو بزنی میاره بالا واست و انتخاب کن حالا ی ذره اینور و اونور هم باشه اشکال نداره میتونی ب راننده بگی ک کجا پیاده میشی دقیق و بله مطمئنه ب شرطی ک حواستو جمع کنی اگه بهت گفت لغو بزن تا مالیات نگیرن یا چیزی بگو من اینجوری راحترم و پول نقد بهت میدم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
۱ اصلاً مطمئن نیست و اصلاً استفاده نکن

پس چیکار کنم؟ تاکسی خطی و اینارو بلد نیستم.میخوام از ترمینال یسر برم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
همون اول ک میخوای درخواست اسنپ بدی باید مقصدو انتخاب کنی و ادرسو تو جستجو بزنی میاره بالا واست و انت ...

اخه جاشو بلد نیستم فقط ادرس دارم

پس چیکار کنم؟ تاکسی خطی و اینارو بلد نیستم.میخوام از ترمینال یسر برم

ب نظر من با آژانس یا این تاکسی زرد ها بری بهتره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
والا ده ساله اسنپ استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشتم

موفق باشی 

مطمینه ولی با ادرس پستی نمیشه باید بتونی توی نقشه پیداش کنی یا لوکیشین داشته باشی

بگم برام لوکیشن بفرستن کجا وارد کنم؟ باید کپی پیست کنم؟