2777
2789

ام آر آی کودک 7ساله

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نیاز نداره

اگه بچه همکاری نکنه و بترسه چی؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکون میخوره؟ اگه همکاری کنه نه

اره مگه میشه اروم باشه از این چیزای جدید میترسه

اره مگه میشه اروم باشه از این چیزای جدید میترسه

بیهوشیش سبک نگران نباش پسرمن چهارماهش بود سی تی اسکن داشت بیهوشش کردن چیز خاصی نبود فقط بردمش بیمارستان  خصوصی اونجا بخش اطفال راحت ازش رگ گرفتن بعد انژیوکت که اماده شد بخش سی تی اسکن دارو رو تزریق کردن 

بیهوشیش سبک نگران نباش پسرمن چهارماهش بود سی تی اسکن داشت بیهوشش کردن چیز خاصی نبود فقط بردمش بیمارس ...

خداراشکر همکاری کرد پسرم بدون بیهوشی انجام دادن