2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین

3477 بازدید | 26 پست

سلام من هفته ۷ بارداری رفتم گفتن ک ضربان قلب ۱۲۰ تا میزنه هفته ۱۲ رفتم گفتن ۱۶۷ بعد هفته ۱۷ رفتم گفتن ۱۶۰ حالام هفته ۱۹ رفتم میگن ک ۱۴۵ نمیدونم چرا از ۱۶۰ اومده ۱۴۵ ایا طبیعیه یا خطر داره خیلی نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم طبیعی بسته به سن جنین و اینکه موقع سونو در چه وضعیتی باشه تعداد ضربانش فرق داره،مطمئن باشی ...

ممنون ک جواب دادی بله شاید ب همین خاطر باشه اخه نوشته وضعیت جنین بریجه نمیدونم بریج چیه

ممنون ک جواب دادی بله شاید ب همین خاطر باشه اخه نوشته وضعیت جنین بریجه نمیدونم بریج چیه

قربونت،بریچ یعنی پای جنین پایینه و سرش بالاست موقعیت قرارگیریش تو رحم رو گفته،البته هنوز خیلی زوده که موقعیتشو حفظ کنه ممکنه دفعه دیگه یه جور دیگه چرخیده باشه،اینم نگرانی نداره☺️

قربونت،بریچ یعنی پای جنین پایینه و سرش بالاست موقعیت قرارگیریش تو رحم رو گفته،البته هنوز خیلی زوده ک ...

خوبه پس خیالم راحت شد ممنونم مرسی فقط اینکه جنسیتو از ضربان قلب تشخیص میدن یا ن

مگه نوزده هفته نیستی؟ الان همه سونو ها با هر دستگاهی میتونه جنسیت رو بگه نیاز به ضربان نیست

اره نوزده هفتم ولی این سنویی اخری ک رفتم دکتره گفت ضربان ۱۴۶پ۵ دستیارش گفت اقایی دکتر دختره گفت بله بعدم گفت جنسیت دختره گفتم صد درصد گفت اره بعد دباره شک کردم اخه صربان قلبش تویی سنوهایی ک قبلا دادم هیی تغییر کرده اومده پایین تر نمیدونم حالا میخام وسیله بخرم موندم چیکار کنم اخه من همه  علاعمم ب پسر میخوره این سنوییم ک رفتم ب شکم انداختم