2777
2789

سلام 

من دخترم دقیق ۵سالو ۱۳روزشه امروز بردمش بهداشت وزنش ۱۴کیلو قدشم ۱۰۳ بود..دکتر گف از وزن ۴کیلو و ازقد ۶سانت کم داره میگ خیلی کمه برا بچه ۵ساله فردا قراره ببرمش دکتر 

چیکار کنم این کمبود قدووزنش درست بشه ..بهداشت گف ببر دکتر ی ازمایش بنویسه براش...دخترمم شدید بدغذا بیشتروقتام لج میکنه منم کم میارم دعواش میکنم..نمیدونم چیکار کنم خیلی عذابوجدان دارم ک براش کم گذاشتم اینجوری شده

خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔

دکتر ببرش براش ازمایش بنویسه ان شالله ک چیزی کم نیس . فقط چون بد غذایی میکنه اینجوری وزنص کم شده . بهش شیر و سنجد یا شیر خرما بده

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

حتما ببر دکتر تغذیه ی خوب... غذا های خوشمزه درست کن... تو اینستا و گوگل راهکار های گول زدن بچه واسه غذا خوردن را سرچ کن و عمل کن...

با بدخلاقی و دعوا درست نمیشه بدتر لج میکنن

حالا ک غذا کم میخوره چیزای مقوی بده

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما بهترین مادری شک نکن اگر براش کم گذاشته بودی اینجوری پیگیر قد و وزنش نبودی

اولا اینکه نورمال قد همسرت و شما مهمه که جزو قد بلندهایین یا متوسط یا کوتاه

دوما بعضی بچه ها لج بازن و فقط غذاهایی رو میخورن که دوست دارن بنظرم باید به کمک هم غذاش رو آماده کنید خودش به سلیقه خودش تزیین کنع و باهم بخورید 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
دکتر ببرش براش ازمایش بنویسه ان شالله ک چیزی کم نیس . فقط چون بد غذایی میکنه اینجوری وزنص کم شده . ب ...

بخداشیرنمیخوره هرکاری میکنم خرما میخوره خالی فقط

عزیزم شما بهترین مادری شک نکن اگر براش کم گذاشته بودی اینجوری پیگیر قد و وزنش نبودی اولا اینکه نورم ...

بخدا همه این کار رو میکنم ..انقد دیشب غصه قدو وزنشو خوردم .از صبه ک بیدار شدم گلوم درد میکنه نمیتونم چیزی بخورم

بخدا همه این کار رو میکنم ..انقد دیشب غصه قدو وزنشو خوردم .از صبه ک بیدار شدم گلوم درد میکنه نمیتونم ...

مگه با غصه چیزی درست میشه گلم لطفا تا نتیجه آزمایش صبور باشید قطعا راه حل پیدا میشه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
بخداشیرنمیخوره هرکاری میکنم خرما میخوره خالی فقط

عب نداره ی دکتر تغذیه ک ببری ویتامینه میده بهش . 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم