2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر 

آموزش مجازی بخواید من طراحی چهره آموزش مجازی کامل ۰ تا ۱۰۰ دارم که طی ۲ ماه به چهره کامل می‌رسید و می تونید سفارش بگیرید و چون مجازی هستش خیلی بهتر می تونید آموزش ببینید و رفع اشکال همه روزه هم دارم 

حدود ۴۰ ساعت ویدئو های دوره هستش و ۱۰ جلسه هفته ای ۱ جلسه هستش 

برای سن های مختلف هم کلاس ها تفکیک میشن

نمونه کار هام داخل اینستا هستش nazanin.baghban7 

شماره تماس ۰۹۳۷۳۴۹۶۵۱۶

روبیکا  nazanin_baghban7 

هزینه کلاس کلا ۳۲۰ هزار تومان هستش که تضمینیه  و بعد از دوره اگر حرفه ای نشده بودید مبلغ برگشت داده میشه 

هزینه اش چقدرشد؟

راستش من ی سال پیش پول دارم ترم ۱سیاه قلمم رو دادم ۱۰۰وخورده ای

ی دوره مبتدی گذرونم 

بعدش اومدم ترم ۱

ربطیم ب جلسات نداره کلی اموزش تو تلگرام گذاشته بودن

ولی حرفه این من خودم فکر نمیکردم یاد بگیرم خودشون اموزشگاهم دارن اما چون مشهده من نمیتونم برم خیلی دوره

ممنونممم🙏 شما چند وقت کار کردین دوره شون چه قیمته 

من هنوز دارم ادامه میدم

اخه ن درگیر مدرسه و کرونا بودم خودمم خیلی کار نکردم

فعلا ترم ۱سیاه قلمم

اول با مداد اجزا چشم.ابرو.و.... رو یاد گرفتم

بعدش خرید کردم برا سیاه قلم(قلمو.کنته.پودر ذغالو..)

خریدامم نزدیک یکی دوسال پیش انجام دادم همه چی گرفتم شد نزدیکا۱ونیم

مجازی از حضوری بهتره

واقعا؟من یکم دودلم بودم همش استرس اینودارم مجازی خوب یادنگیرم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
واقعا؟من یکم دودلم بودم همش استرس اینودارم مجازی خوب یادنگیرم

اتفاقاااااا حضوری دختر دایی م رفت بهترین کلاس بعد سه چهار ماه هنوزم به چهره نرسیدن و یاد نگرفتن 

مجازی ۶ ماهه تمام