2777
2789

خودم خونه هستم ولی باید دورکاری کنم و دلنشجو هستم. دوتا دختر کوچک دارم یکی حدود ۱ سال و یکی ۴ سالشه. خیلی احساس فشار میکنم و‌ وقت خیلی کمی برای خودم دارم. پرستار بهتره یا مهد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهد خوب اگه بذاری بهتره هم بچه روابط اجتماعی با گروه هم سال رو یاد می گیره هم اینکه پرستار بچه میاد که پرستار بچه باشه دو روز بعد می بینی پرستار بابای بچه شده

بس که دنیا جای کثافتی شده

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

بودجه شو داری پرستار تو خونه بهتره و راحت تره هم برای خودت و هم بچه ها دیگه دردسر رفت و آمد و سرویس و مریض شدن بچه ها تو مهد رو نداری

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
مهد خوب اگه بذاری بهتره هم بچه روابط اجتماعی با گروه هم سال رو یاد می گیره هم اینکه پرستار بچه میاد ...

اونقدرها هم کثیف نشده عزیزم 

پرستار بچه داره با آبرو و زحمت نون حلال به دست میاره

همتراز هرزه ها نکنین لطفا

اونقدرها هم کثیف نشده عزیزم  پرستار بچه داره با آبرو و زحمت نون حلال به دست میاره همتراز هرزه ...

بله قطعا همین طوره که شما میگید

من عصبانی بودم از ادمای بی تعهد و بی اعتماد بودم به خاطر چیزایی که دور و برم دیدم حق با شماست

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی