2777
2789

اینو بگم انگار من کلا برعکس بقیه ام هر وقت سوره ای قرانی چیزی بخونم خواب میبینم همون شبش 

بیشترتون از تاپیکام باخبرین ک گفتم نامزدیم قراره بهم بخوره نامزدمم خبری ازش نیست ن پی میده ن زنگ قهره

خوابی ک دیدم: خونه خالم بودم بعد گفتم خاله من میخوام برم خونه دخترو بده ببرم با خودم بعد میارمش پسر خالم ک کوچیکه با دخترش اونام گفتن ماهم میایم گفتم بیاین  دختر خالم ک کوچیک بود بغلش کردم و راه افتادیم بعد تو راه ی ماشینی خیلی نزدیک پسر خالم میشه نزدیک بود بزنه زیرش بعد پسر خالمم گفت هووی حواست کجاست مرده خواست از ماشین در بیاد پسر خالم فرار کرد بعد دختر خالم کلاس هفتم بود بعد بهش گفت حیون حواست کجاست بعد مرده در ماشین و بار میکنه مجبورش میکنه سوار بشه دختر خالمم از ترس خودش سوار میشه منم از ترس بچه ای ک تو دستمه نتونستم کاری کنم فقط صداش زدم سوار نشو فرار کن ولی سوار شد از ترس خودش منم سریع شماره پلاک و برداشتم و تو راه زنگ زدم ب خالم جریانو گفتم چقد گریه کردم دیگه بیدار شدم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا گریه توخواب توبیداری خوشحالیه 

دعوا وبحث توی خواب برعکس بیداری تعبیر بعدنداره واین خواب زاییده افکارپریشانت بود 

ولی بازم حتما برای بچه های خاله ت صدقه ردکن وازدخترخاله ت بخواه که مراقب رفت وآمدهایش باشه .....

نگران نباش 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اینکه خیلی تا خوده صبح فکرو خیال ک خدا چی میشه از بلاتکلیفی سریع بیام بیرون دیگه نمیکشم😔😔😔😔

خب همین دیگه منم وقتایی که موقع خواب فکرم مشغوله تا صبح همش چرت و پرت میبینم سعی کن حداقل شبا استراحت کنی عزیزم انقدر خودتو ازیت نکن فکر و خیال زیادی بهت بدتر از اینا آسیب میزنه🥺

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

خب همین دیگه منم وقتایی که موقع خواب فکرم مشغوله تا صبح همش چرت و پرت میبینم سعی کن حداقل شبا استراح ...

اینقدی ک دیگه عادی شده ب ولا اصلا بفکر خودم نیستم فقط بفکر ی راه حلی ک خلاص شم حاضرم همه مریضی های دنیا بیاد سمتم فقط از این بلاتکلیفی در بیام حالا چ ب خوبش یا بدش 😔😔🤲🏻💔

کاش همش خوشحالی باشه😔🙏🏻🤲🏻 مرسی عزیزم 🙏🏻😔

ان شاءالله همه چیز به لطف خداختم بخیرمیشه خدادلت روشادولبت روخندون کنه .....الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاءالله همه چیز به لطف خداختم بخیرمیشه خدادلت روشادولبت روخندون کنه .....الهی آمین  اللهم ص ...

خدا از زبونت بشنوه ب حق پنج تن🤲🏻😔

و همچنین رفیقام😔

@جــنـگـل_بـابــونـه  

@دردونمه  

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم