2777
2789
عنوان

مامانای باردار

405 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها. من چند روزه فهمبدم باردارم. 

تهوع اصلا ندارم اشتهام یذره خیلی کم، کم شده. و گرفتگی کمر و پهلو دارم که دردش زیاد نیس کمه. و بدنم داغه شبا . 

رفتم دکترفقط جاشو بهم با سونو نشون داد گفت اینجاس 

در کل بخوام بگم علامت خاصی ندارم. ولی تو تاپیک ها همه کلی علامت داشتن. 

خطرناک نیس؟  میدونم بدنا متفاوته ولی با کلی سختی باردار شدم و سرهرچی نگران میشم

نگران نباش اصلا اینا همش استرس الکی هست 

بسپر به خدا همین 

من چند روز خوب بودم چند روز افتضاح چند روز سینه درد داشتم بعد می‌دیدی ی هفته انگار ن انگار حاملم 

خدایا شکرت

ن عزیزم عادیه من اصلا ویار نداشتم تا الان که ۱۸ هفته ام  اوایل که فقط عقب انداختم گرفتگی شکم  داشتم که الان دیگه احساس نمیکنم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم چند هفته‌س اقدام کردم بعد موعد پریودم پری روز بود دیگه داشتم مطمئن میشدم ک باردارم و کلی خوشحال شدم که شب یهو بدنم داغ کرد پاهام درد گرفت انقدر ناراحت شدم گفتم حتما میخوام پریود شم ولی تاالان خبری از پریود نیست نمیدونم حاملم یا چی!

نگران نباش اصلا اینا همش استرس الکی هست  بسپر به خدا همین  من چند روز خوب بودم چند روز ا ...

توکل ب خدا راستی ی چیزی من کمرم سرپام دردمیگیره. و دکتر گفت ریاد سرپا نمون و بشین. نماز چطوری بخونم پس

گلم من حالتان ازماه دوم تازه شروع شداوایل مث شمابودم...واقعابعضی موقعهاازبس بالامیارم نفسم بندمیاد کم میارم خدا ب خیربگذرونه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭