2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی ارزون شده که حالا خونه هم ارزون بشه . والا الان میگن خونه ارزونه برای فروختن خوب نیست ضرره ولی برای خریدن خوبه الان خرید 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

عزیزم می‌دونی دارن خونه ۲۵ متری میسازن بعد میگی ارزون افغانی ها انقد اومدن ایران که ویران شدیم 

این درحد یه پیشنهاد تو مجلس بوده که رد شده😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم می‌دونی دارن خونه ۲۵ متری میسازن بعد میگی ارزون افغانی ها انقد اومدن ایران که ویران شدیم 

چرا قضیه رو میپیچونی....این خانه از بن بست ویرانه...میدونی چقدر خونه هست که خالیه...نگه داشتن برای سرمایه..

خوب شد؟؟؟؟
هر چیزی تو مجلس رد میشه چند سال دیگه ش انجام میشه انگار ایران زندگی نمیکنی 

شما که زندگی میکنی بگو کدوم شهر کدوم محل قراره بسازن؟؟؟میشه بگید چیا تو چه سالی تو مجلس مطرح و رد شد و لی بازم اجراش کردن؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨