2777
2789

بعد که حساب کردم براش ۱۰ روز دیگه میره قیافه اش جوری شد که قابلیت میم شدنو داره🤣😂💔💔😂😂

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

😂

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی زمانی اخر شهریور ذوق داشتیم ک میریم‌لوازم تحریر کتاب نو دفتر کیف خرید میکنیم والا الان نمیدونم هنوز بچه ها این ذوقو دارن یا ن 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ی زمانی اخر شهریور ذوق داشتیم ک میریم‌لوازم تحریر کتاب نو دفتر کیف خرید میکنیم والا الان نمیدونم هنو ...

امسال یک دفتر ۱۰۰ برگ برام بس شد😐💔

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...