2777
2789
عنوان

۹ روزه که...

459 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. من تو اقدام برای بارداری هستم ولی ب دلایلی این ماه نتونستم اقدام کنم که فقط یک روز اقدام داشتم

۱۲ ام موعد پریودم بود که تا امروز میشه ۹ روز که پریود نشدم

هیچ علائمی جز کمر درد خفیف هم ندارم

بیبی چک هم نزدم انقدر بیبی چک منفی دیدم انگار خودمو باختم...

خواستم بپرسم چقدر امکان بارداری هست؟

ممکنه عفونت یا تغییرات هورمونی باشه؟ چون تا بحال سابقه نداشته ۹ روز عقب بندازم اکثرا سر موقع بوده 

که ماه پیش فقط ۵روز عقب انداختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری فکر میکنید؟ 

ییسسس منم اینجوری شدم یه ماه ۵روز تاخیر داشتم بعد که پریود شدم انقدر گریه کردم مامانم می‌گفت عقب انداختی نشونس برای آمادگی بارداری ماه بعد حامله بودم،،،شما فردا بی بی چک بزن احتمال خیلی قوی بارداری

ییسسس منم اینجوری شدم یه ماه ۵روز تاخیر داشتم بعد که پریود شدم انقدر گریه کردم مامانم می‌گفت عقب اند ...

پس چرا هیچ علائمی ندارم؟ حتی این ماه اقدام هم نداشتم جز یه بار

من الان ۲۳ روزه پریود نشدم ولی باردار نبودم هیچکدوم از علائم پریودی رو هم ندارم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

دوهفته پیش انقدر بیبی زده بودم سطل اشغال تو دستشویی فقط بیبی بود آخرم رفتم آزمایش دادم بتا ۲ و نیم بودم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
من الان ۲۳ روزه پریود نشدم ولی باردار نبودم هیچکدوم از علائم پریودی رو هم ندارم

آزمایش خون دادین؟ یا فقط بیبی چک زدید؟ قبلا هم سابقه این زمان از تاخیر رو داشتین؟