2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خاستگارت بوده حتما شما ردش کردی دیگ ک رفته زن گرفته درسته?

خانوادش نپسندید مارو بعد دوماه اومد دوباره دوستون دارم نمی تونم فراموش کنم هی پیام میداد بعد باز یهوو غیبش زد الان دیدم ازدواج کرده حالم از ازدواج و عشق همه چی بهم میخوره کاش میمردم راحت میشدم

خواستگارت بوده چرا ازدواج نکردین

خانوادش به دلیل اختلاف طبقاتی نپسندیدن بعد دوباره اومد با حرفاش یه سال استوری غمگین می ذاشت تولد تبریک فلان می گفت ولی جرئت نداشت به خانوادش بگه به من گفت آشنا بشیم من از احساسم مطمئن شم منم گفتم نه باید خانوادم اطلاع داشته باشه الان تو اینستا دیدم ازدواج کرده حالم خیلی بده نمی دونم چیکار کنم حیف تمام اشکام تو یه سال

خانوادش نپسندید مارو بعد دوماه اومد دوباره دوستون دارم نمی تونم فراموش کنم هی پیام میداد بعد باز یهو ...

مطمعن باش خاستگار بهتر از اون میاد برات ، اگ واقعا دوست داشت همون اولین بار ک خانوادش مخالفت کردن راضیشون میکرد با این ادم خوشبخت نمیشدی ، انشالله یکی تو زندگیت میاد واقعا عاشقت باشه

مطمعن باش خاستگار بهتر از اون میاد برات ، اگ واقعا دوست داشت همون اولین بار ک خانوادش مخالفت کردن را ...

خودمم میدونم هااا ولی هی می گم شاید من مقصرم چون تو قرار ها گفت سوار ماشینم شو من نشدم گفتم بدون اطلاع خانوادم اصلا یا دست دادن گفتم تا محرم نشیم ولی الان که میبینم دخترو بغل کرده حتما دختر اینا پولدارن  همه فقط به مادیات توجه می کنن