2777
2789

من شیرینی خیلی دوست دارم 

خیلی زیاد نمیخورم اما مثلا خونه یکی بخوام برم همینجوری یهویی هوس شیرینی ‌میکنم ‌میگیرم میبرم

یا غذا اینا نمیخورم ی شیرینی میخورم اون سرحالم نگه میداره گشنگیمو برطرف میکنه‌ انگار

امروز یکم گرفته بودم بردم سرکار همشون خامه اینا داشتن الان دارم ب این فکر میکنم رو میز مونده خراب میشه :)😅

زیاد خوردنش آدمو چاق میکنه؟

من تحمل اینکه یک گرم چاق شمو ندارم🙄🙃😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم شیرینی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

چاق نباید بکنه مامان منم دوست داره خیلیم میخوره ولی لاغره.🙄💔

تو خونه ما شیرینی همیشه هست ولی خامه ای نه خشک یا خامه ای اگه باشه زیاد نی.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش