2777
2789
عنوان

نظر شوهرم راجب تیکه انداختن تو‌خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 25 پست
میگفنی اتفاقا ما خانوما هم همینیم چیز خوب ببینیم میگیم جووون ببینم اونوقت رو نظرش میموند!!

منم گفتم اتفاقا منم میبینم‌تو‌تلویزیون یا بیرون تو‌خیابون ولی همش تو دلم میگفتم و به زبون نمیاوردم نگو مشکلی نیس اکیه😂

جوابش خیلی ناراحتم کرد و قاطی کردم گفت مردا خاصیتشون اگه یه زن خوشگل ببیننن بخوان ریاکشننن  نشو ...

میگفتی مردها نه 

نرهای ...

بعدشم بگن و برن نه 

اگه بگی جون اون هم جواب بده ارتباط هم میگیرین 

پس فقط ری اکشن نیس. استارته 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم میگه بین اکثر کاسب ها همین چیزا هست تو خیابون ی دختر رد میشه سر تا پاشو نگاه میکنن بعدم هز ...

الان خیلی از خود شوهرم بدم میاد میگم نکنه این همه کف خیابون تیکه میشنوم و‌باذخودم میگم‌چهقدر بیشخصیت و بیشعورن شوهر خودممم همینه 

احسنت

والا هرچی میشه الکی هی مردها خاصیت شونه تو ذاتشونه و فلان و بهمان که سرپوش بزارن رو کاراشون 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میگفتی مردها نه  نرهای ... بعدشم بگن و برن نه  اگه بگی جون اون هم جواب بده ارتباط هم می ...

دیگه مردا یهجوری شدن که همش میگه این نکنه پست فطرت باشه و اعتماد نمیشه کرد بهشون الان که این حرف و زد اصلا ازش متنفر شدم

الان خیلی از خود شوهرم بدم میاد میگم نکنه این همه کف خیابون تیکه میشنوم و‌باذخودم میگم‌چهقدر بیشخصیت ...

یه استادی داشتیم شوهرش هم استاد دانشگاه بود همیشه میگفت به شوهرم میگم فلانی در خونه هرکی رو بزنی خدا در خونه ات رو میزنه 

ما خودمون یه دختر داریم توی دانشگاه با دخترای مردم جوری برخورد و رفتار کن که انتظار داری با دختر خودت رفتار بشه

دیگه مردا یهجوری شدن که همش میگه این نکنه پست فطرت باشه و اعتماد نمیشه کرد بهشون الان که این حرف و ز ...

دقیقا اگه یه ادم خوب هم باشه ادم دیگه باورش نمیشه میگه اینم داره نقش بازی میکنه تا به وقتش خودشو نشون بده

منم گفتم اتفاقا منم میبینم‌تو‌تلویزیون یا بیرون تو‌خیابون ولی همش تو دلم میگفتم و به زبون نمیاوردم ن ...

خوب گفتی😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دیگه مردا یهجوری شدن که همش میگه این نکنه پست فطرت باشه و اعتماد نمیشه کرد بهشون الان که این حرف و ز ...

بی منظور گفته اگه واقعا اینجور بود شوهرت جلو روت که نمیگفت مردها دوست دارن بگن ما هم اره وقتی نیستن وقتی هستن میگن نه من که برگ گلم ؛پاک پاک 

مهم نباشه  اگه اینجوری بود تا حالا فهمیده بودی زنها اولین نفرن که میفهمن شوهرشون کرم میریزه یا نه