2777
2789

یه شخصی نزدیک زده بود شوهرش پیام شخصی ‌‌ریپلای زده بود و گفته بوده جون و‌ خانومش میخواست قهر کنه بره و همه میگفتن طلاق بگیر  ،امشب حرف شد با شوهرم گفتم اگه یه مرد زن دار به یه زن تو‌خیابون تیکه بندازه جون نظرت چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد کی به کی گفته جون؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

جوابش خیلی ناراحتم کرد و قاطی کردم گفت مردا خاصیتشون اگه یه زن خوشگل ببیننن بخوان ریاکشننن  نشون بدن و بگن و‌برن و نشون ارتباط گرفتن نیست همیشه و گفت چهطور منم گفتم تو‌نی نی سایت شوهر یه خانوم اینجور کرده ‌وزنش می‌خواد طلاق بگیر 

چیشد کی به کی گفته جون؟

یکی از نزدیکاشون پیام یه زن ریپلای زده گفته جون و زنه قهرکرده گفتن طلاق بگیر

اسی از شوهرش پرسیده یه مرد متاهل به کسی تو خیابدن بگه جون نظرت چیه؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جوابش خیلی ناراحتم کرد و قاطی کردم گفت مردا خاصیتشون اگه یه زن خوشگل ببیننن بخوان ریاکشننن  نشو ...

میگفنی اتفاقا ما خانوما هم همینیم چیز خوب ببینیم میگیم جووون ببینم اونوقت رو نظرش میموند!!

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بعدم گفت نه چیزی نیست که بخواد طلاق بگیر ‌‌اکثر مردا اینجورن😑😧🙄من خیلی عصبی شدم گفتم یعنی تو هم‌اینجوزی هستی پس ما هم تو‌خیابون یه پسر خوشگل دیدیم‌میگم جون و رد میشیم اکی!!؟

منم همسرم میگه بین اکثر کاسب ها همین چیزا هست تو خیابون ی دختر رد میشه سر تا پاشو نگاه میکنن بعدم هزار جور حرف میزنن انگار ندید بدیدا 

کی نسلشون منقرض میشه موندم خب بابا این همه تو گوشی می‌بینید تو خیابون می‌بینید کی قراره عادی از کنارشون رد بشین اخه

خدایا شکرت

[QUOTE=309782478]جوابش خیلی ناراحتم کرد و قاطی کردم گفت مردا خاصیتشون اگه یه زن خوشگل ببیننن بخوان ریاکشننن  نشو ...[/QUOTE بهش بگو ما زناهم اینطوری هستیم پسرخوشگل میبینیم میگیم جووون.. شاید بلند نگیم ولی تو دلمون میگیم🚶‍♀️🚶‍♀️