2777
2789

بیاید بگید بچه هاتونو مهد کودک کجا‌ گذاشتید؟!

راضی بودید؟

کسی نغمه پرستو گذاشته بچشو؟!

مهد دو زبانه و کلاسای مختلف ک واقعا با بازی یاد بدم و خوب یاد بدن‌ کجا میشناسید؟ نغمه پرستو رو میشناسم اما‌ میخوام بدونم خوب هست واقعا یا ن 

لطفاااااااااا بگید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان رو فقط داشته باشن کافیه چون بچه مربی خاص یا مهارت خاص  نمیخواد. مثلا زبان رو بچه من کلا دوست نداره

گرچه که الانم که مدرسه میره هر روز زبان دارن اما فقط سپیکینگش خوبه و بقیه اش نه.

کدوم منطقه؟ برای یک بالن زرد و شرویلا رو پیشنهاد میکنم

خوبن؟!

راجبشون توضیح میدی 

از نظر نظافت، 

غذای خوب البته فکر نکنم اصلا اونجا بزاریم غذا بخوره

کلاسای خوب و کیفیتشون بالا باشه...

نغمه‌پرستو رو نمیشناسی؟

کلاسای ورزشی و هنری داشته باشه...

و دو زبانه باشه حتما

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ونک؟ نغمه پرستو میگن خیلی گرونه. ولی خب‌ کلا مهدای دو زبانه همینن همشون.

آره ن اونقدر یعنی الان خیارم‌ گرونه دیگ بعد کلاسای مختلف بخوای بزاری ‌گرون تر در میاد پدرتم در میاد هی بخوای ببری بیاری از اینجا ب اونجا

البته هنوز هیچی نمیدونم راجب هزینش

زبان رو فقط داشته باشن کافیه چون بچه مربی خاص یا مهارت خاص  نمیخواد. مثلا زبان رو بچه من کلا دو ...

برا من مهمه ک کلاسای جذاب داشته باشه

ورزشی و هنری

آره ن اونقدر یعنی الان خیارم‌ گرونه دیگ بعد کلاسای مختلف بخوای بزاری ‌گرون تر در میاد پدرتم در میاد ...

مامانم میخواست داداشمو ببره که نبرد. پس هیچی راجبش نمیدونم ولی میدونم خوبه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
خوبن؟! راجبشون توضیح میدی  از نظر نظافت،  غذای خوب البته فکر نکنم اصلا اونجا بزاریم غذا ...

بالن زرد که فوق العاده ست، کلا کادرش انگلیسی زبانن

محیط هم عالی،خودت یه بار برو ببین

من خمین منطقه رو گشتم و به نظرم بالن زرد از همه بهتر بود،شرویلا هم خوبه،کوچیکتر بود و البته به من نزدیکتر

راستش الان که دخترم دومه کلا از اینهمه هزینه برای مهد و پیش و مدرسه و زبان و... پشیمونم

بذارش مهد دوزبانه اما واقعا اگه الان بود فقط یه معلم میگرفتم هفته ای دوسه بار بهش زبان بگه

فقط

بالن زرد که فوق العاده ست، کلا کادرش انگلیسی زبانن محیط هم عالی،خودت یه بار برو ببین من خمین منطقه ...

راجب بقیه چیزاشم بگو،

تایمشون،

ناهارو میگن اونجا میخورن 

اگه ببینم غذاشون خوبه میگم بزارن همونجا بخوره 

نظافتشون 

کلاساشون چیا دارن؟

نغمه پرستو رو داشتیم آخه کسی ک رفته میگن کلاس شنا نقاشی یوگا ژیمناستیک زبان دنس یا نمیدونم‌ کلا کلاسای‌مختلف دارن و جذابن جوری ک بچه خسته نشه

نظافتشونو میگن عالیه

حیاطش یکم کوچیکه ک خیلی مشکلی نیست چون بچه ها اصلا تو حیاط کاری ندارن کلا تو سالنن و میگن سالنش خوبه...

غذاهاشونو راضین

کیفیت کلاساشون

مدیریت مدیرشون و معلمه اینارو میخوام بدونم تو مهدایی ک میگید چطوره

چون هرچقدرم آدم تحقیق کنه ی نفر ک بچش رفته مهد بهتر میتونه بگه چطور بوده...

امسال هم پاییز سختی خواهیم داشت،خواستی بفرستی بذار ویروسا از تب و تاب بیفتن

😑🤦🏻‍♀️ نظافت خیلی مهمه برا همین میپرسم

😑🤦🏻‍♀️ نظافت خیلی مهمه برا همین میپرسم

این دوتا فوق العاده تمیزن 

شرویلا خودش استخر دلره،آموزشها رو هرچه که فک کنی دارن

نهار هم برنامه غذایی میدن بهتون هفته به هفته هزینه غذا خیلی زیاد بود مثلا الان فک کنم وعده ای ۳۰۰ رو حساب کنن.

میوه و میان وعده و همه چی اوکی

فقط بالن زرد خیای سخت ثبت نام میکنه و خیلی گرون،الان فکر کنم سالی نزدیک ۲۰۰ بشه با همه هزینه

شرویلا هم همون، ولی خب ثبت نامش سخت نیست،دختر من که کلا نرفت و همش مریض بود،که دیگه پیش بردمش دبستان و آنلاین شد باز نرفت،پارسال هم که کلاس اول بود بازم مریض شد و نرفت

ایشالا که امسال بره