2777
2789
عنوان

سوال در مورد مدرسه

233 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من میخام کلاس دخترمو عوض کنم چند روز میشه به مدیر گفتم گف که سامانه بسته شده و کلاس بندی ها نهایی شده بنظرتون راست میگه الان میگه امکان جا ب جایی نداره اخه یادمه پارسال دو هفته بعد از کلاس ها چند تا شاگردو عوض کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی مدیر دلش باشه امکانش هست😁ولی خب بخوان هی جابجا کنن به حرف اولیا واقعا تمام سیستم کاریشون به ...

چون پارسال هم همین معلم و کلاس و‌شاگرد های تکراری بودن معلم خیلی سست بود اصلا راضی نبودم فقط بعضی از بچه ها رو جلو‌برد و دخترم واقعا درسش ضعیف شد و از درس متنفر الان فقط احساس میکنم با تغییر کلاس شاید بهتر شه

اصلا قانون  جدیده که معلم‌ از پایه های اول تا سوم تغییر نکنه

وای خدا عجب شانسی دارم مدیر اگه زودتر میگفتی امکانش بود قشنگ منو پیچوند در حالی ک پارسال خوب تغییر میدادن وسط مهر ماه

چون پارسال هم همین معلم و کلاس و‌شاگرد های تکراری بودن معلم خیلی سست بود اصلا راضی نبودم فقط بعضی از ...

آها اگه مدیر راضی نشد برو اداره اصرار کن،اداره معمولا یه زنگ میزنه مدیر که همه چی ختم به خیر بشه