2777
2789
عنوان

سوال دارم بارداری بیاید😚😚

159 بازدید | 10 پست

تخمک گزاری چند روز درد داره زیر شکم؟ من چون تازه تو اقدامم قبلانا دقت نمیکردم بعد پریود تخمک گزاری درد داشتم یانه الان درد دارم چند روزه نشانه تخمک گزاریه که انقد طولانیه دردش فقط یا بارداری؟ از تجربه هاتون میگین فکرم مشغوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تخمک گذاری معمولا ۷روز بداز پریودیه و تخمدان ها ینی همون زیر دل درد میگیره و ترشحات بدن و واژن بیشتر میشه نسبت ب سایر روزا و این درد مث روز اول پریودیه 

اگ‌ جنسیت بچه براتون مهمه تو همون روز تخمک گذاری اقدام کنی بچه‌ پسر میشه اگ روز اول پاکی اقدام کنی بچه دختر میشه

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

ولی من دکترم گفت روز ۱۴ پریودی تخمک آزاد میشه

روز ۱۴ پریودی میشه همون ۷ روز بد از پریود دیگ 

کی ۱۴ روز پریود میشه وگرنه ؟

از کیت بارداری هم میتونی استفاده کنی 

اگ‌  تایم تخمک گذاریت رو هم‌گم کردی میتونی شبی ک خیلی ترشحات  کشدار داری اقدام کنی 

معمولا آزاد شدن تخمک با ترشحات زیاد خودش رو نشون میده

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم