2777
2789
عنوان

خواهر شوهر سرد و بی احساس

957 بازدید | 65 پست

بچه ها من فقط یه خواهر شوهر دارم ک اونم خیلی با سیاست

سه تا بچه اون داره دو تا هم من…

.

من هر وقت بچه هاش ببینم بغل میکنم بوس میکنم کلی نازشون میدم…با اینکه زن دایی هستم…

.

ولی اون تا حالا نشده بچه ها منو حتی بغل بگیره. نمیدونم چرا اینجور بچه ها خودش رو هی راه میره ناز میکنه بعد یه ماه ب یه ماه مارو میبینه بچه هارو یه بوس نمیکنه سلام معمولی…

.

من عمه هام با احساس بودن برام قابل هضم نیس.

.

هر سری میگم این سری منم بچه هاش بغل نکنم مثل خودش ولی بازم دلم نمیاد،…

.

شما بودید چیکار میکردید

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

چرا فکر کردید عمه با احساس تر از زنداییه 🤭

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برادرزاده هام بوس بغل نمیکنم 

بیان خونمون مثلا کارتون بزارم 

یا دفتر نقاشیش بیاره براش نقاشی میکشم 

گاهی هم براش اسباب بازی و‌خوراکی میخرم 

بنظرتون منم سردم یا معمولی ام؟

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

شما ذاتت خونگرم و مهربونه،ایشون هم درونگرا و سرد.

با هاش کنار بیا،آدمای سرد چه سطح معاشرت پایینی دارند در طول زمان عوض نمیشن.خودتو اذیت نکن.تو یه امتیاز خوب داری که اون ازش محرومه.پس زیاد بهش فکر نکن

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
هر کسی یه اخلاقی داره دیگه

چه اخلاقی؟ اینکه طوری برخورد میکنه بچه ها خودش ب چشم بیان اخلاق واقعا… بچه ها پاک و معصومن من اصلا دلم نمیاد همشونو دوس دارم 

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
چرا فکر کردید عمه با احساس تر از زنداییه 🤭

نمیدونم اطراف ما اینجورن همشون