2777
2789

رفتم دکتر ازمایش تیروئید دادم  مشکلی نبود دکتر برام امپول تقویتی نوشت اما  موهام بازم بعد چند ماه مدام استفاده دارو میریزه دلیلشم معلوم نیست کچل شدم  دیگه کف سرم معلوم چه کنم ریزش موهام قطع بشه   😢   هرکی هر ره حلی بلد به منم بگه  یه دنیا ازش ممنون میشم 

منم فقط کم خون. بودم، لایکم کنین اگ مطلبی گذاشتین

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب میدونی چیه؟اینکه دو سه سالی میشه ک کلی از جمعیت ایران درگیر این ریزش هستن یکیش خودم دوساله درگیرشم حجم موهام شده یک سوم  قبل ..هر کیو میبینم داره از ریزش موهاش میگه..معلوم نیست چی دارن میدن به خوردمون این ماه برم آزمایش ببینم چمه اولین بارمه ک ارزو میکنم یه چیزیم باشه درمانش کنم وگرنه کلام ‌پس معرکس

ازمایش کامل دادی؟یا فقط تیروئید؟ شاید جذب کلسیم ات اومده پایین یا کم خوتی شدید داری

کم خونی همیشه  دارم  و قرص میخورم  کمبود کلسیم نداشتم   پارسال بعد فوت پدرم  ریزش مو گرفتم خوبم نمیشم 😭

جالب میدونی چیه؟اینکه دو سه سالی میشه ک کلی از جمعیت ایران درگیر این ریزش هستن یکیش خودم دوساله درگی ...

اره دقیقا منم دیگ پوست سرم دیده میشه یکم ک چرب شد موهام انقد فکرمو مشغول کرده نمیفهمم از چیه 

❤🤍❤