2777
2789
عنوان

خسته شدم از خودم

171 بازدید | 4 پست

انگار دلم میخواد بمیرم 

هیچ دوستی ندارم ،بایکی دوست میشم خسته میشم زود 

مثلا چند شب پیش دختر عموم اومده بود پیشم چند روز بمونه روز اول و دوم خوب بودم روز سوم که شد دیگه کاری کردم بدبخت جمع کنه بره 😑انگار زود خسته میشم از همه چی یا شاید خیلی حساسم چون یه حرکتایی هم کرد که زده شدم ازش بعد دیگه محلش ندادم 

الان مشکل از منه؟چیکار باید کنم ؟خیلی زود عصبی میشم انگار یا حساسم خیلی 

همین حسو به نامزدمم دارم نمیدونم  خستش شدم میخوامش نمیخوامش اصن تو دوراهی موندم 

در این دنیا که نیست کسی یار کسی یا رب نیفتد به کسی کار کسی🌚!

منم اینطوریم 

همش احساس تنهایی میکنم بعدیکی میادسمتم اولش خوبم بعد همش میخام بره

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قطبی شاید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم جنابعالی تنوع طلب تشریف داری 🤭😁😁

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام